KAI PFAFFENBACH/Action Images
KAI PFAFFENBACH/Action Images

Zakopane ratne sjekire u Bayernu: Flick se ispričao Salihamidžiću

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.03.21. | 16:25

Njihov rat okupirao je velik broj novinskih stupaca u Njemačkoj.

Bayern možda živi u jednoj od najboljih era ionako bogate klupske povijesti, ali se u posljednje vrijeme naveliko pisalo o sukobu na relaciji trener Flick - sportski direktor Salihamidžić.

Na press-konferenciji, Flick je pojasnio kako je sukob stvar prošlosti te je dodao da se ispričao bivšem igraču Bavaraca.

"Bila je jedna faza nakon Svjetskog klupskog prvenstva u Kataru i prije utakmice s Eintrachtom u kojoj smo imali četiri slučaja korone. Situacija je bila napeta za sve nas. Ono što sam rekao Salihamidžiću je jednostavno samo izašlo iz mene. Nisam ponosan zbog toga i stvarno mi je žao. Razgovarali smo, rukovali se i sada gledamo prema naprijed. Imamo možda najuspješniju fazu kluba u povijesti. Igrači i osoblje zaslužuju mir", rekao je Flick.

Navodno je Flick Salihamidžiću rekao da "začepi gubicu".

Bavarci će u četvrtfinalu Lige prvaka imati poveći zalogaj ako misle obraniti naslov - to je PSG, prošlogodišnji suparnik u finalu. Bit će zanimljivo pratiti još jedan obračun Neymara i Mbappea s jedne te Lewandowskog i skupine s druge strane. Ali prije toga, trebat će gurati i u Bundesligi gdje ih sutra očekuje Stuttgart Borne Sose, a Leipzig nije daleko s četiri boda manje.



Tagovi

hasan salihamidžićHasan SalihamidžićHans-Dieter FlickBayern

Ostale Vijesti