Zakomplicirala se ozljeda Dinamovog prvotimca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.06.20. | 08:40

Proces oporavka potrajat će dulje.

Prilikom priprema za nastavak sezone nogometaši Dinama odigrali su, između ostalog, i prijateljsku utakmicu sa zaprešićkim Interom. Uz gol Ivana Mamuta, 'žuti' nisu pokazali ništa pretjerano u tom susretu, a plavi su utrpali četiri komada preko Gojaka, Ademija, Kadziora i Oršića.

Međutim, u toj utakmici novopečenom treneru 'modrih', Igoru Jovićeviću, ozlijedio se jedan od prvotimaca iz ove sezone. Riječ je o Petru Stojanoviću.

Pogledajte TEČAJ za utakmicu Lokomotiva-Dinamo

Slovenski desni bek je zaradio ozljedu koja se činila bezazlenom u početku, ali čini se kako start suparničkog igrača ipak nije bio toliko bezopasan. Umjesto oporavka koji je trebao trajati još tjedan dana, oporavak se oduljio za, prema svemu sudeći, dodatna dva tjedna.

„Nažalost, Stojanović nikako da se oporavi. Bio je to naizgled bezazlen start, ali umjesto da se situacija popravi, još se i pogoršala. Bit će u „outu“ još dva-tri tjedna. Žao mi ga je, vidim da je utučen, prve prognoze bile su sedam do 10 dana, no ipak će trajati dulje. Ostali su svi zdravi, i Gavranović je dobro, konkurira za momčad“, izjavio je trener Igor Jovićević uoči ogleda s Lokomotivom.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Petar Stojanović

Ostale Vijesti