REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Zabrinjavajuća utakmica za Juventus: Stara Dama više nije kraljica Torina, Brekalo upisao asistenciju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.02.22. | 22:18

Juventusu pred Ligu prvaka 'visi' Liga prvaka.

Nakon što je Juventus nanizao nekoliko dobrih rezultata u prvenstvu, Stara Dama na svojem je travnjaku željela pobijediti gradskog rivala Torino kako bi nastavila pohod na plasman u iduću Ligu prvaka, ali i kako bi se napunila samopouzdanjem pred tekuću Ligu prvaka u kojoj u srijedu igraju prvu utakmicu osmine finala na El Madrigalu kod Villarreala.

Torino je bio 'idealni' gost za Juventus jer El Toro nije znao za pobjedu od sredine siječnja, a dvoboj su dočekali s dva vezana poraza. Juventus nije mogao sanjati bolje otvaranje utakmice, već u 13. minuti domaćini su poveli nakon što je Juan Cuadrado izveo korner, a Matthijs De Ligt glavom zakucao za vodstvo svoje momčadi (VIDEO).

No Torino, za kojeg je Josip Brekalo krenuo od prve minute, bio je ravnopravan suparnik, a najbolji igrači gostiju bili su upravo Brekalo i sjajni Rolando Mandragora. Jako dobra igra Torinezima se isplatila u 62. minuti, Brekalo je probio lijevu stranu, sjajno centrirao, a Andrea Belotti još sjajnije pogodio za poravnanje (VIDEO). Bellotiju je to bio prvi prvenstveni gol nakon 30. listopada prošle godine kada je zabio Sampdoriji.

Torino je u nastavku utakmice bio dominantna momčad, ali na kraju se obje momčadi moraju zadovoljiti bodom. Da Stara Dama više nije kraljica Torina potvrđuje činjenica da s ovim remijem nezadovoljniji mogu biti - gosti. Doduše, Juventus je igrao bez šestorice ozlijeđenih igrača, no bod Torina je na kraju i više nego zaslužen.

Brekalo je igru napustio u 75. minuti, kada ga je zamijenio bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.

Nakon gostovanja kod Villarreala, Juventus ide na noge Empoliju, a Torino dočekuje Cagliari.

26. kolo Serie A

Petak

Juventus - Torino 1:1

Subota

Sampdoria - Empoli, 15.00

Roma - Verona, 18.00

Salernitana - Milan, 20.45

Nedjelja

Fiorentina - Atalanta, 12.30

Venezia - Genoa, 15.00

Inter - Sassuolo, 18.00

Udinese - Lazio, 20.45

Ponedjeljak

Cagliari - Napoli, 19.00

Bologna - Spezia, 21.00

Igre na sreću izazivaju ovisnost. Igraj odgovorno 18+!



Tagovi

JuventusTorinoSerie A

Ostale Vijesti