Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Zabio je 31 pogodak prošle sezone, a minutažu će izgleda tražiti na novoj posudbi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.08.21. | 08:50

Postojao je interes turskog prvoligaša, a Osijek mu želi produljiti ugovor

Konkurencija u Osijekovom napadu je prevelika. Prošlogodišnji najbolji strijelac HNL-a Ramon Mierez prvi je izbor Nenada Bjelice, tu je i oporavljeni Mihret Topčagić, a s posudbe iz Mađarske se vratio Antonio Mance. Uz njih tu je i kosovski napadač Mirlind Daku koji se u klub vratio s posudbe s impresivnim učinkom.

Prošlu sezonu 23-godišnji napadač zabio je u dresu Balkanija 31 pogodak u 34 nastupa. Ipak, konkurencija u napadu Osijeka je prevelika pa bi mogao potražiti novu posudbu.

Kosovski reprezentativac je u zadnjoj godini ugovora, a u Osijeku su mu skloni produljiti ugovor. S obzirom da teško može računati na ozbiljniju šansu u ovoj sezoni poslali bi ga na još jednu posudbu.

Prema pisanju turskih medija, ranije je bio zainteresiran Antalyaspor za njegovo dovođenje, ali po tom pitanju se nije dogodilo ništa konkretno. Stoga ostaje tek za vidjeti u kojem smjeru će se odviti situacija s napadačem za kojeg je, s obzirom na statistiku, šteta da sjedi na klupi.

S obzirom da je u 15 nastupa za drugu momčad Osijeka zabio tek dva zgoditka, vjerojatno će se trebati dokazati u nekoj jačoj sredini da potvrdi prošlogodišnju formu.


Tagovi

Mirlind DakuOsijekKosovo

Ostale Vijesti