Wolvesi našli zamjenu za Jotu u Juventusu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.09.20. | 18:38

Hoće li Vukovi otrgnuti pojačanje pred nosom uglednijim konkurentima iz Premiershipa?

Diogo Jota, nedavni strijelac gola protiv Hrvatske u Ligi nacija, napustio je Wolverhampton i za 45 milijuna eura pojačao jednog od najboljih klubova Europe i aktualnog engleskog prvaka, Liverpool.

I dok je upitno koliko će Portugalac biti u stanju izboriti se za minute pokraj ubojitog i uhodanog trolista Mane-Firmino-Salah, pred Wolvesima je zadatak da trenernu Nunu Espirito Santu osiguraju adekvatan igrački nadomjestak.

Izbor je pao na Douglasa Costu, Brazilca koji nije u planovima za budućnost novog trenera Juventusa Andree Pirla i koji je već neko vrijeme na meti većeg broja premierligaša. Tuttosport je prvi dojavio za mogućnost ovog, pomalo iznenađujućeg transfera koji je iniciran od strane Jorgea Mendesa.

Ovdje je, doduše, prisutan lančani efekt s obzirom da bi i Juventus prethodno transferu htio naći zamjenu, bez obzira što Brazilac u zadnje vrijeme nema zavidnu minutažu. Neke od opcija koje su se spominjale u Staroj dami su Federico Chiesa i Stephan El Shaarawy.

U prvom kolu Serie A Costa je u pobjedi 3:0 nad Sampdorijom igrao tek osam minuta, a otkako je 2018. stigao iz Bayerna nastupio je u 102 utakmice, zabio 10 golova i upisao 21 asistenciju.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">After signing Nelson Semedo from Barcelona, Wolves are now set to sign Juventus winger Douglas Costa to replace Diogo Jota, according to Tuttosport  <a href="https://t.co/ySoElChj4m">pic.twitter.com/ySoElChj4m</a></p>&mdash; Goal (@goal) <a href="https://twitter.com/goal/status/1308789731862499330?ref_src=twsrc%5Etfw">September 23, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)


Tagovi

Nuno Espirito SantoDiogo JotaDouglas CostaWolverhamptonJuventustransferiAndrea Pirlo

Ostale Vijesti