West Ham zakomplicirao Europu: Bilić neočekivano poražen na svom terenu protiv Swanseaja (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.05.16. | 18:29

Ovim si je porazom West Ham stvorio velike probleme kada je u pitanju mjesto koje vodi u Europu naredne sezone. Liga prvaka je sada predaleko, a ni Europska liga nije sigurna.

Nogometaši West Hama doživjeli su poraz na svom terenu, koji im je znatno otežao situaciju u hvatanju jednog od mjesta koje vodi u Ligu prvaka, pa i Europsku ligu naredne sezone. Pali su na Upton Parku protiv Swanseaja s 4:1 i sada dva kola prije kraja drže 6. poziciju sa samo dva boda prednosti u odnosu na sedmi Southampton.

Bilićeva je momčad prvi put popustila nakon 25 minuta igre, kada za Swansea pogađa Routledge. Samo šest minuta kasnije Ayew pogađa za 0:2, a nakon predaha 'Ćekićari' primaju i treći udarac, ovog puta od Kim Sung-Yonga.

U 68. minuti zaostatak domaćina smanjuje Kingsley, ali bio je to tek kratkotrajan bljesak. Konačnu točku na 'i' postavio je gostujući napadač Gomis u trećoj minuti sudačke nadoknade.


All Goals HD - West Ham United 1-4 Swansea City... by for4vd Bitnu pobjedu upisali su nogometaši Sunderlanda protiv Chelseaja na svom terenu (3:2), a upravo bi im se ta tri boda na koncu mogla pokazati presudnima u borbi za opstanak. Njihov izravni konkurent Newcastle odigrao je mršavih 0:0 protiv najlošije momčadi lige, Aston Ville.

Premiership, rezultati:

Norwich – Manchester United 0:1 (Mata 72')
Aston Villa – Newcastle 0:0
Bournemouth – WBA 1:1 (Ritchie 82'/Rondon 16')
Crystal Palace – Stoke 2:1 (Gayle 47' i 68'/Adam 26')
Sunderland – Chelsea 3:2 (Khazri 41', Borini 67', Defoe 70'/Costa 14', Matić 45+3')
West Ham – Swansea 1:4 (Kingsley 68'-ag/Routledge 25', Ayew 31', Kim Sung-Yong 51', Gomis 90+3')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

West HamSwansea CityPremiership

Ostale Vijesti