REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Vuškovićeva poruka nakon presude: „Neću dati da me ovo slomi, borit ću se do kraja da dokažem istinu“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.03.23. | 15:35

U teškom trenutku karijere dobio je brojne poruke podrške

Loša vijest stigla je jučer iz Njemačke kad je Sportski sud tamošnjeg nogometnog saveza donio presudu kojom kažnjava Marija Vuškovića suspenzijom od dvije godine za korištenje dopinga. Vušković ima pravo žalbe na ovu presudu koju će sigurno iskoristiti, a uz njega je stao i njegov klub HSV. Prema informacijama koje dolaze iz Njemačke presuda bi se mogla i oboriti.

Naime, prema pisanju Abendblatta koji prati cijeli slučaj od početka, velike su šanse da se suspenzija proglasi nevažećom. Pisali su kako je nekoliko čudnih detalja oko presude te da je dosta dokaza koji idu na ruku hrvatskom stoperu.

Vušković od početka slučaja i optužbi dobiva brojne poruke podrške, a jučer su te poruke bile još brojnije. Zbog podrške koju dobiva u dokazivanju nevinosti danas se i javno zahvalio svima.

„Hvala svima na ogromnoj podršci u ovim trenucima, neću dati da me ovo slomi, borit ću se do kraja svime što imam da dokažem istinu, hvala HSV-u, hvala Hajduku, reprezentaciji Hrvatske i svim navijačima što stoje uz mene iz dan u dan. Vaše poruke podrške daju mi motivaciju da se ne predam i da se vratim na teren što prije. Sretno danas i idemo po tri boda“, napisao je Vušković. (rv)


Tagovi

Mario VuškovićHSV

Ostale Vijesti