REUTERS/Borut Zivulovic
REUTERS/Borut Zivulovic

Vuškovićev kiks zamalo koštao HSV bodova (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.09.21. | 15:14

Hajdukov stoper na posudbi neće pamtiti ovaj dvoboj po dobrom

Dugo se tijekom protekle sezone i ovog prijelaznog roka prelamalo gdje će karijeru nastaviti Hajdukov stoper Mario Vušković. Nakon pustih spominjanja talijanskih klubova, škotskog Celtica i nizozemskih klubova, karijeru je nastavio na dvogodišnjoj posudbi u posrnulom njemačkom velikanu HSV-u.

Od dolaska u njemačkog drugoligaša odigrao je tek devet minuta sve do današnje utakmice s Nurnbergom. Žalili su se u klubu ranije na njegovo fizičko stanje, a sad su mu odlučili dati priliku od prve minute, koju neće pamtiti po najboljem. HSV je u 8. kolu 2. Bundeslige dočekao Nurnberg te odigrali remi od 2:2.

U 21. minuti Vušković je napravio prekršaj za jedanaesterac koji je realizirao Valentini u 22. minuti. Sudac je provjeravao situaciju na VAR-u i na kraju donio odluku da pokaže na bijelu točku, a Vuškoviću žuti karton.

Penal možete pogledati OVDJE.

HSV je izjednačio u 34. minuti golom Glatzela, a gosti su ponovno u vodstvo došli na početku drugog dijela u 46. minuti kada je zabio Tempelmann. Domaće je u igru vratio ponovno Glatzel u 80. minuti kada je zabio za 2:2, što će se pokazati i konačan rezultat.

HSV je nakon osam kola četiri boda od prvog mjesta, a u slučaju povratka u viši rang preuzeli su na sebe otkup Vuškovića od Hajduka.



Tagovi

Mario VuškovićHSVNurnberg2. Bundesliga

Ostale Vijesti