Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Vuškovića želi još jedan klub, Hajduk traži šest milijuna bez bonusa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 14:12

Talijani poludjeli za mladim hrvatskim stoperom

Još zimus su iz Italije stizale najave da je Napoli zainteresiran za Hajdukovog stopera Marija Vuškovića, a u međuvremenu je mladi Hrvat skrenuo pažnju još klubova.

Pisali smo prije nekoliko dana da su za Vuškovića zainteresirani i Celtic, Torino, Udinese i Watford. I da je Hajduk odbio konkretnu ponudu s Otoka vrijednu pet milijuna eura.

Ali što bi na Top shopu rekli: ’To nije sve!’

U igri za dovođenje Vuškovića je i Sassuolo, saznaje Germanijak. Klub s Mapei stadiona je poznat po dobrom skautingu i njuhu za mlade igrače (Politano, Pellegrini, Sensi, Dermiral, Locatelli, Boga...). Nije ni čudo što im nije promakao talent poput Vuškovića. I spremni su se boriti s ostalim klubovima za njegov potpis.

Hajduk je u sasvim realnoj opasnosti da ove sezone ostane bez plasmana u Europu, a s obzirom na to da se korona krizi ne vidi kraj, to znači i manjak para od posjete na tribinama. Prihodi će biti ispod svih očekivanja. Prodaja igrača će tako na ljeto vjerojatno biti glavni izvor prihoda, a Vuškovićeva cijena je najveća.

Prema pisanju talijanskih medija, klub sa Poljuda je navodno raspoložen prodati Vuškovića za 6 milijuna eura. Uz uvjet da je to fiksna ponuda u koju nisu uključeni bonusi. 


Tagovi

Mario Vušković

Ostale Vijesti