Vulić uoči debija: Ni Copperfield ne bi ništa promijenio

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.09.18. | 09:44

Rudeš je prošle sezone srušio Hajduka na Poljudu.

>ODIGRAJ HAJDUK - RUDEŠ

Očajan je podatak da Hajduk i Rudeš jedini nemaju pobjedu u prvenstvu i dosadašnjih šest kola, jedina je razlika što Splićani imaju tri remija više. Krajnje je vrijeme da Hajduk krene na put oporavka jer ovo što se događa ne priliči klubu koji želi ostaviti jedan potpuno drugi dojam. Novi teener Vulić svjestan je što ga danas čeka:

˝Čeka nas zahtjevna utakmica. Svaka utakmica nam je sada kao finale, nemamo pravo na grešku. Dobro smo se pripremili, momci su svjesni u koju smo situaciju došli. Učinit ćemo sve da iz nje izađemo. Nam igra samo pobjeda˝.

Rudeš ima pet poraza zaredom i realno je glavni kandidat za ispadanje iz lige nakon što je španjolski Alaves preselio u Istru, a njih ostavio ja cjedilu. Jedini bod ove sezone ostvarili su na gostovanju kod Dinama u prvom kolu, a od tada su povezali pet poraza.

˝Rudeš je interesantna momčad, iako nemaju takav bodovni saldo. Tu su Frane Vojković, Mario Lovre Vojković, Kalik, Petrović... I protiv Dinama i protiv Rijeke izgledali su vrlo dobro. Bit će nam teško, ali mi smo Hajduk. Moram izaći muški, agresivno, vratiti samopouzdanje. Bez toga nema ni pobjede˝ - rekao je Zoran Vulić o današnjem protivniku.

Spremaju se određene promjene u sastavu, ali ne rigorozne i ne očekuju se drastična ispadanja iz prvih 11. Vulić danas ne može računati na lijevog neka Fomitschowa, ostali će biti na raspolaganju, a treba ih očekivati jako motivirane na prvu prvenstvenu pobjedu. Ipak, Vulić je priznao kako nema čarobni štapić:

˝Zasada ćemo vidjeti neka nova imena. Neće biti promjena u sastavu, nego u grupi igrača koji su u kadru. Teško je nešto promijeniti značajno u pet dana, ni Copperfield ne bi u toliko vremena promijenio nešto, a kamoli netko drugi. Najvažnije je samopouzdanje, da izađemo agresivno, igramo nogomet i ne damo protivniku šanse da se razigra. Novo ime je mali Bradarić koji me pozitivno dojmio na treningu˝.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zoran Vulić

Ostale Vijesti