Vulić: Sluga je zaslužio premiju; Bišćan: Možemo biti zadovoljni bodom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.10.18. | 17:16

Gostujući trener zadovoljniji.

Hajduk i Rijeka remizirali su u kišnom Jadranskom derbiju (1:1) u utakmici bez gledatelja na Poljudu.

> Hajduk je bio blizu, ali sedmogodišnja serija bez domaće pobjede nad Rijekom se nastavlja

Hajduk je nadigrao Rijeku, bio je puno bliže pobjedi, tako da je nakon utakmice trener domaćina Zoran Vulić bio zadovoljan igrom, ali nezadovoljan rezultatom, dok je kod Igora Bišćana situacija bila dijametralno suprotna.

„Nisam zadovoljan, Rijeka je imala jedan udarac, iz sumnjivog penala, tako da sam zbog rezultata tužan, ali sam sretan zbog nastupa svoje momčadi. U potpunosti smo neutralizirali Rijeku. Imali smo neke velike šanse koje bismo trebali realizirati. Sluga je danas zaslužio premiju. Mi moramo dignuti glavu i ovako nastaviti. Ako ovako nastavimo igrati, rezultat će doći“, rekao je za Arenasport Vulić.

Rijeka nije izgubila na Poljudu od 2011., a u svojem prvom derbiju Bišćan je ostao neporažen…

„Možemo biti zadovoljni bodom. Nisam zadovoljan igrom, posebno u prvom dijelu u kojem smo igrali užasno, bili smo spori, neodlučni i nedovoljno dobri. U nastavku su dečki ipak pokazali veliki pomak, dignuli su se iz letargije i zabili smo pogodak vrijedan boda“, direktan je bio Igor Bišćan.

Slična razmišljanja dali su i igrači….

„Nisam zadovoljan, zaslužili smo više. Ovo je najbolja utakmica ove sezone, nadam se da će nam se to vratiti u budućnosti. Rijeka nam nije složila šanse, dominirali smo, ali nažalost nismo pobijedili. Teško je bez publike, htjeli smo pobijediti za rođendan Torcide. Idemo po pobjedu u Goricu“, rekao je Hajdukov Stanko Jurić.

S druge strane Rijekin Dario Čanađija bio je puno zadovoljniji…

„Po prikazanom možemo biti zadovoljni, nismo najbolje ušli u utakmicu, bili smo suzdržani i nismo se uspjeli nametnuti. U nastavak smo ušli bolje, popravili smo duele i na kraju možemo biti zadovoljnim bodom“, rekao je za Arenu Čanađija.

U sljedećem kolu Hajduk gostuje kod Gorice, a Rijeka dočekuje Rudeš. No, prije toga, Hajduk će na gostovanje kod Šibenika u kupu, a Rijeka ide u Varaždin.

> Odigraj Šibenik – Hajduk
> Odigraj Varaždin - Rijeka

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zoran VulićIgor BišćanDario ČanađijaStanko Jurić

Ostale Vijesti