Vulić bacao floskule o hajdučkom srcu i krvi pa priznao: Rijeka je dobra i kompaktna, a mi nismo

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.10.18. | 13:05

Sutra u 15 sati igra se Jadranski derbi.

>ODIGRAJ HAJDUK - RIJEKA

Povodom toga Hajduk i njegov trener Zoran Vulić najavili su utakmicu protiv Rijeke, a Vulić je za početak servirao 'hajdučku' porciju floskula o hajdučkom srcu, krvi, itd….

˝Svjesni smo važnosti utakmice i samo s našom željom i agresivnošću možemo doći do cilja. Znate da nakon poraza ne može biti atmosfera kao nakon pobjede. Treba odigrati pravu hajdučku utakmicu. Za mene je Hajduk uvijek favorit. Mi smo Hajduk. Uđe li bilo kakav strah u momčad, onda neće biti dobro. Vjerujem da ćemo pokazati hajdučku krv, iako je to teško jer došlo je puno igrača sa strane i takvo je vrijeme˝ - rekao je strateg Bijelih.

Rijeka je dobro krenula s novim trenerom i prošao je onaj period šoka nakon odlaska Matjaža Keka. Hajduku će sigurno biti problem igrati bez navijača, no to su im oni samo pripremili i nisu mogli pogoditi gori trenutak. Vulić je na koncu ipak pokazao da je svjestan kako će mu momčad sutra teško do pobjede:

˝Znamo da je Rijeka zbilja kvalitetna momčad. Pavičić, Heber, Gorgon, Puljić... Riječani su vrlo dobri, kompaktni i izbalansirani što kod nas nije slučaj. Rijeka će i dalje gajiti svoj stil igre, samo opuštenije jer će Igor Bišćan dopustiti više slobode. Bišćan je mlad i perspektivan trener. Ima rezultate koje mu nitko ne može uzeti. Želim mu svu sreću, ali nakon ove utakmice.˝

(Foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Zoran Vulić

Ostale Vijesti