REUTERS/Daniele Mascolo /Fabian Bimmer
REUTERS/Daniele Mascolo /Fabian Bimmer

Vukovi počeli razgovore s talijanskim velikanom oko povratka Hrvata, no spominje se i povratak hrvatskog trenera u Bayern!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.04.23. | 16:03

Krilni napadač iz Vinjana Donjih je ove sezone ponovno imao problema s ozljedama zabio je ove sezone samo tri gola (ima i dvije asistencije), sve u Seriji A, a bivšeg hrvatskog izbornika vole u Bavarskoj

Ante Rebić (29) nije na vrhu prioriteta AC Milana za sljedeću sezonu, a za uslugama srebrnog hrvatskog reprezentaivca sa Svjetskog prvenstva u Rusiji postoji interes iz Njemačke.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krilni napadač iz Vinjana Donjih je ove sezone ponovno imao problema s ozljedama zabio je ove sezone samo tri gola (ima i dvije asistencije), sve u Seriji A, a kako piše Calciomercato, a prenosi portal Sempremilan, Wolfsburg je započeo pregovore s Rossonerima. Ne čudi taj podatak ako znamo da je trener Vukova Niko Kovač, koji je Rebića vodio još u mladoj hrvatskoj reprezentaciji te ga uveo u A-vrstu (debitirao je pod Igorom Štimcem, ali je pod Kovačem pozvan na SP 2014. u Brazil).

Milan i Wolfsburg dobro posluju, trenutno je kao posuđeni igrač član dojučerašnjeg talijanskog prvaka Aster Vranckx (20), pa se špekulira da bi u dogovor o otkupu mogao biti uključen i Rebić, kojem ugovor s klubom čiju sportku politiku vodi Paolo Maldini istječe u lipnju 2025. godine. Obojica vrijede po 10 milijuna eura po Transfermarktu, ali vjeruje se da bi se ovi poslovi knjižili kao transferi od ukupno 12 milijuna eura.

Međutim, nije nemoguće, iako je trenutno malo vjerojatno, da Niko Kovač (51), njegov brat Robert također, neće dočekati Rebića u Vučjem gradu. Naime, portal Footballescpress piše kako mnogi navijači i komentatori Planeta Bayern zagovaraju povratak u München braće Kovač ako Thomas Tuchel ne osvoji naslov njemačkog prvaka. Podsjećaju da je Kovač u svojoj prvoj sezoni na klupi Bavaraca osvojio dvostruku njemačku krunu, a zadržao je dobre odnose s klupskom hijerarhijom, što bi moglo biti ključno da bivši hrvatski izbornik ponovno dobije poziv, pogotovo što se mnogi sjećaju kako je nekorektno otpušten (čitaj, išlu se na ruku igračima senatorima). Kako će Bayern na ljeto pomladiti momčad, eto možda nove prilike za Kovača, koji još može s Wolfsburgom izboriti Europu, pa je u win-win situaciji.


(G)


Tagovi

Niko KovačWolfsburgAnte RebićMilan

Ostale Vijesti