Facebook Vukovar 1991
Facebook Vukovar 1991

Vukovar 1991 slavio u derbiju Prve NL i prekinuo sjajan niz Sesveta

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.11.23. | 16:27

Otvoreno je 16. kolo 1. NL

Derbi utakmicom između Vukovara 1991 i Sesveta, otvoreno je 16. kolo u Prvoj nogometnoj ligi. Bio je to dvoboj momčadi koje su u ovo kolo ušle s 3. i 4. pozicije, a na koncu su tri boda pobjedom 3-1 proslavili Vukovarci, čime su se dodatno odvojili od današnjeg protivnika i, barem privremeno, preskočili Šibenik.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su bolje otvorili susret, a do prednosti su stigli već u 7. minuti. Nakon gužve u 16-ercu, lopta je pogodila domaćeg igrača Tabinasa i odbila se u mrežu. Vukovar 1991 izjednačio je u 43. minuti i to na sličan način. Poslije još jedne gužve u kaznenom prostoru, Törles Knöll bio je najsnalažljiviji i pospremio loptu iza Karla Žigera, vratara koji je nekoć bio dio omladinskog pogona Chelseaja.

U nastavku dvoboja također su pala dva pogotka, oba u završnici susreta. Prvo je u 75. minuti Zinedin Mustedanagić zabio za preokret Vukovaraca, da bi pobjedu u prvoj minuti sudačke nadoknade potvrdio Robin de Jesus Gonzalez Ruiz.

Ovom pobjedom Vukovar 1991 se probio na 2. mjesto s 31 bodom, jednim više od Šibenika, koji će u ponedjeljak dočekati Orijent. Sesvete su ostale na 4. mjestu s 25 bodova, a ovim porazom prekinut je njihov sjajan niz od 10 utakmica bez poraza. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaVukovar '91Sesvete

Ostale Vijesti