Vrsaljko na izlaznim vratima – Inter doveo njegovu zamjenu iz Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.01.19. | 10:46

Dovršen transfer.

O Šimi Vrsaljku i njegovom odlasku iz redova Intera nakon samo jedne sezone uvelike se krenulo pričati još krajem 2018. godine. Česte ozljede hrvatskog reprezentativca spriječile su ga od toga da upiše nastup za milanski klub u više od 10 prvenstvenih utakmica, od čega 8 u startnoj postavi.

Čini se kako je dolaskom sportskog direktora Beppea Marotte u potpunosti zapečaćena sudbina nekadašnjeg igrača Dinama i madridskog Atletica. Šime je na izlaznim vratima kluba, odnosno povratku s posudbe u redove Rojiblancosa, a u prilog toj činjenici ide i novo pojačanje Nerazzura.

Kako prenosi dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano, klub sa Giuseppe Meazze u svoje redove je doveo zamjenu za Vrsaljka iz Premiershipa. U poslu vrijednom 11 milijuna eura iz Southamptona dolazi Cedric Soares koji igra na poziciji desnog beka. 27-godišnji reprezentativac Portugala treba samo odraditi liječnički pregled nakon čega će staviti svoj potpis na ugovor prema kojem je doveden na posudbu uz opciju otkupa.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Šime VrsaljkoCedric Soares

Ostale Vijesti