Twitter/Screenshot
Twitter/Screenshot

Vrijeme je za dijetu: James po odlasku u Katar umjesto statistike nabija kilažu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.10.21. | 22:17

Katarska kuhinja > Fish and chips

James Rodriguez prije nepunih je mjesec dana napustio Everton i u transferu "teškom" osam milijuna eura prešao u redove katarskog Al-Rayyana. Transfer Zlatne kopačke sa Svjetskog prvenstva 2014. rijetke nije iznenadio, jer se Kolumbijcu predviđala velika i sjajna budućnost.

Nakon Mundijala u Brazilu, Monaco ga je madridskom Realu prodao za 75 milijuna eura, ali veznjak nije u potpunosti opravdao očekivanja. U ljeto 2017. otišao je na dvogodišnju posudbu u Bayern, da bi nakon još jedne sezone u Madridu prošle godine potpisao s ekipom s Goodison Parka.

Odlaskom Carla Ancelottija iz kluba, međutim, James postaje višak, a nisu mu pomogle ni izjave poput one kada je rekao da ne zna s kim Everton igra sljedeću utakmicu. Za Al-Rayyan još nije upisao službeni debi, a da je situacija u Kataru opuštena, potvrđuje i najnovija Rodriguezova slika na Twitteru.

Na njoj, naime, James izgleda kao da je dobio nekoliko kilograma viška, ali ga to ne brine. Čovjek uživa na terasi i baš ga briga...

Al-Rayyan, kojeg vodi francuski stručnjak Laurent Blanc, na tablici je trenutno peti sa šest bodova iz pet kola. U prošlom su kolu izgubili od Al-Wakraha s 4:3.



Tagovi

KatarAl RayyanJames RodriguezKolumbija

Ostale Vijesti