Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Vratio se Damir Mišković, u Kranjčevićevoj će prvi put u 2024. gledati svoju momčad uživo

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.04.24. | 08:05

Otkako predsjednika Rijeke nije bilo u Hrvatskoj, njegova momčad upisala je 14 pobjeda u 15 utakmica!

Pomalo nevjerojatno zvuči, ali zaista je tako - Damir Mišković ove će nedjelje prvi put uživo pogledati svoju momčad u 2024. godini. Predsjednik Rijeke zbog poslovnih je obveza iz Hrvatske izbivao četiri i pol mjeseca, a iako je planirao doći na utakmicu protiv Gorice prošlog vikenda, zbog velikih poplava u UAE-u ipak nije mogao uživo prisustvovati u 22. ovosezonskom prvenstvenom slavlju njegove momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako je sam najavio, do kraja sezone bit će na svim utakmicama svoje momčadi, nakon čega se nada novoj velikoj fešti na Korzu. Cijelo vrijeme otkako je postao prvi čovjek kluba, Mišković s navijačima Rijeke ima izvstan odnos, ali oni su mu u šali poručili da će ga svi zajedno uputiti prema najbližoj zračnoj luci ako njegov dolazak na utakmicu prekine pobjednički niz momčadi.

Ako Rijeka protiv Lokomotive uspije doći do pobjede, bit će to 10. utakmica zaredom u kojoj su upisali pobjedu. Podsjetimo, Rijeka je posljednji pogodak primila 25. veljače kad je u 24. kolu HNL-a u 90+5. minuti s bijele točke precizan bio Fran Brodić, a posljednji pogodak iz igre primili su 28. siječnja kad su svladali Hajduk s 2-1 na Poljudu. (I.A.S.)



Tagovi

Damir MiškovićHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti