REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Vratar kojeg su Kopljanjici izabrali ispred Livakovića zatražio odlazak iz kluba već ovog siječnja

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.12.23. | 16:24

U Villarreal sigurno neće budući da Jorgensen jako dobro brani ove sezone

Upitno je hoće li Gerónimo Rulli dočekati svoju prvu godišnjicu u dresu Ajaxa. Naime, argentinski je vratar ovog četvrtka od Uprave kluba zatražio transfer u zimskom prijelaznom roku budući da je trenutno u statusu drugog vratara, a to aktualnog svjetskog prvaka ni u kojem slučaju ne zadovoljava.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 31-godišnjak je u velikana iz Amsterdama stigao u siječnju ove godine za osam milijuna eura iz Villarreala, a u to se vrijeme pisalo kako Kopljanici imaju dvojbu hoće li angažirati Rullija ili Livakovića. Budući da je netom prije završilo SP u Kataru gdje je Livaković briljirao, Kopljanici su se, pretopostavlja se, odlučili za jeftiniju opciju pa su iz španjolskog kluba doveli Rullija koji je u Kataru bio rezerva za Emiliana Martineza, inače najboljeg vratara prvenstva.

Rulli je prvotno branio za Kopljanike, ali onda je u prvom kolu ove sezone ozlijedio rame zbog čega je morao pauzirati tri mjeseca. Od kraja studenog je ponovno u pogonu, ali kako je mladi Diant Ramaj branio sve bolje i bolje, John van 't Schip odlučio je mladog Nijemca ostaviti na golu Kopljanika. Rulliju, očekivano, to nije najbolje ‘sjelo’ pa je tako od sada i službeno zatražio transfer, na što čelni ljudi kluba nisu reagirali negativno.

Prema pisanju Voetbal Internationala, u Ajaxu su otvoreni za prodaju Argentinca prije nego što mu se tržišna vrijednost još više smanji, ali se isto tako ne navodi ime nijednog kluba koji je zainteresiran za dovođenje 31-godišnjaka iz La Plate.

Rullijeva nizozemska avantura uskoro bi mogla završiti, ali gdje bi se dalje mogao zaputiti, zasad se ne zna…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

AjaxGeronimo RulliEredivisieZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti