Vranjić i Vešović kažnjeni zbog "slučaja jogurt"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 14.09.16. | 14:50

Vranjiću mjesec dana zabrane rada u nogometu i 5.000 kuna, Vešović mora platiti 7.000 kuna...

Disciplinska komisija Prve HNL na čelu sa Sašom Pavličićem-Bekićem kaznila je aktere sramotnog incidenta tijekom i nakon utakmice Cibalije i Rijeke, Tomislava Vranjića i Marka Vešovića.

"Na utakmici Cibalia - Rijeka, predstavnik Cibalije Tomislav Vranjić došao je do Marka Vešovića na teren, iako na terenu nema što tražiti, i rekao mu: 'Pi... ti materina, cigane! Je... ti mater, vidjet ćemo se poslije utakmice, ja ću ti već pokazati'.

Sudac je odstranio Vranjića, no ovaj je čekao 45 minuta da utakmica završi. Potom je opet došao do Vešovića i psovao mu majku. Vešović je uzvratio na psovke te je kažnjen sa 7000 kuna, dok je Vranjićeva kazna zabrana rada svih funkcija na mjesec dana i 5000 kuna", stoji u odluci Disciplinske komisije Prve HNL.

Podsjetimo, Rijekin crnogorski veznjak Marko Vešović ušao je u konflikt s jednim nogometašem Cibalije, kojem je rekao „da će mu dati 100 kuna za jogurt“. Vinkovački klub je to osudio, a Tomislav Vranjić ga je javno prozvao kroz medije.

Dio medija naslovima je sugerirao da je Crnogorac ponizio cijelu „gladnu“ Slavoniju, na što je Vešović odgovorio svojom stranom priče, kazavši da je sve bilo u žaru borbe i da mu nije bila namjera uvrijediti Slavoniju i njene žitelje.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko VešovićTomislav VranjićRijekaCibalia

Ostale Vijesti