REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Vlašić: "Siguran sam bio kod izvođenja, a svejedno mi je tko nam dođe u četvrtfinalu"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 19:27

Veznjak Torina komentirao je pobjedu nakon utakmice

Nikola Vlašić prihvatio se nezavidnog posla i odlučio pucati prvi jedanaesterac. Probio je led, i sigurno pogodio za 1:0. Nakon utakmice je dao svoje viđenje utakmice.

„Japan je bio odličan i nisu slučajno dobili Njemačku i Španjolsku i znali smo da su disciplinirani i da igraju na kontranapade. Imali smo loptu, dominirali smo i na kraju zasluženo pobijedili. Uvijek mi je teže gledati, ali kada sam ušao osjećao sam da ćemo zabiti gol“.

O izlascima senatora Vlašić je rekao:

„Malo mi je bilo čudno gledati da izlaze senatori, Modrić, Kovačić, Perišić. No igrači koji su ušli mislim da su dignuli intenzitet i pokazali smo da imamo kvalitetu i na klupi“.

Nikola ima iskustvo u pucanju jedanaesteraca…

„Pucao sam penale u CSKA-u, u West Hamu nisam, a sad ćemo vidjeti hoću li u Torinu pucati penale. Nije isto kada pucaš na treningu i za četvrtfinale pred 40 tisuća ljudi. Siguran sam bio kod pucanja. Livaković? Svaka čast, kada vratar obrani tri komada onda ne možeš izgubiti. Svejedno mi je u četvrtfinalu tko dođe. Euforija? Ovi koji su igrali u finalu, njima je to malo normalnije, ali moram priznat da sam ja sretan. Finale? Ne razmišljam o tome“. (pz, al)



Tagovi

Katar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Hrvatska nogometna reprezentacijajapanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti