Vlašić pronašao novu „mušteriju“: Asistencija i gol za treće mjesto ljestvice strijelaca

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.07.20. | 19:08

Hrvatski reprezentativac igra na visokoj razini cijelu sezonu.

U 27. kolu ruske Premier lige, nogometaši CSKA Moskve otišli su na gostovanje kod posljednjeplasiranog Orenburga, a u prijestolnicu će se vratiti s punim plijenom. To ponajprije mogu zahvaliti hrvatskom i ruskom reprezentativcu Nikoli Vlašiću i Fedoru Chalovu.

Prvo je bivši igrač Hajduka odradio odličnu solo akciju u 32. minuti i potom asistirao 22-godišnjem ruskom napadaču.

Ruski vršnjak mu je uzvratio u drugom poluvremenu, točnije u 59. minuti. 'Niksi' je dobio loptu na tridesetak metara od suparničkog gola, kroz noge gurnuo svom čuvaru i proslijedio dalje na bok, da bi Chalov petom ponovno našao Vatrenog koji zabija svoj 11. prvenstveni gol, a ovo je drugi put da zabija Orenburgu – prvi put im je zabio u srpnju prošle godine u drugom kolu (2:1).

 

Kasnije se još jedan hrvatski veznjak upisao u asistente, Kristijan Bistrović je u 78. minuti pronašao Schennikova za 3:0, a točku na i stavio je Oblyakov u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon 27 nepotpunih kola, CSKA drži treće mjesto ljestvice sa 46 bodova, tri manje od drugoplasiranog Lokomtiva koji ima i utakmicu manje, dok je Zenit na prvom mjestu osigurao naslov. Moskovska momčad se bori za plasman u Ligu prvaka sa Krasnodarom i Rostovom, a nalaze se u najnezgodnijoj situaciji.

Iako imaju bod više od Krasnodara i tri više od Rostova, Krasnodar ima dvije, a Rostov jednu utakmicu manje.

(Foto: Albert Gea/Reuters)


Tagovi

Kristijan BistrovićNikola Vlašić

Ostale Vijesti