Vlašić i Tudor: Zadovoljni smo pobjedom, šteta što nije bila uvjerljivija

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.07.17. | 22:39

„Odigrali smo tvrdu utakmicu“.

Hajduk je u prvoj utakmici ove sezone s minimalnih 1:0 svladao Levski u Dugopolju i s minimalnom prednošću ide na uzvrat u Sofiju u kojoj će za tjedan dana igrati pred praznim tribinama zbog kazne koju je dobio Hajdukov suparnik u drugom pretkolu Europske lige.

>> Hajduk s minimalnom prednošću na uzvrat u Sofiju

Dvoboj je prelomio realizirani jedanaesterac Marka Futacsa, a jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je Nikola Vlašić koji je sjajno ordinirao veznim redom, a u 80. je imao i matnu priliku da Hajduku donese uvjerljivije vodstvo.

„Zadovoljni smo s utakmicom, ali kada vidimo koje smo sve šanse propustili, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Znali smo da će Levski biti tvrdi protivnik, ali smo ih uspjeli zaustaviti, nismo primili pogodak i ovo je jako dobra prednost pred uzvrat. Hvala publici koja nas je vodila do pobjede, izostanak njihovih navijača u uzvratu će sigurno predstavljati problem“, rekao je nakon utakmice Vlašić za kamere HRT-a..

Zadovoljan minimalnom pobjedom bio je i Hajdukov ofenzivni desni bek Fran Tudor.

„Odigrali smo tvrdu, pravu utakmicu. Bili smo bolji svih 90 minuta. Šteta što nismo zabili još jedan, ali nismo primili gol i to je najbitnije. Idemo dalje. Sada smo fokusiran na otvaranje prvenstva protiv Lokomotive, a tek nakon što apsolviramo Zagrepčane, razmišljat ćemo o uzvratnoj utakmici u Sofiji“, rekao je Tudor za HRT.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Levski SofijaFran TudorNikola Vlašić

Ostale Vijesti