Vlašić golom u sudačkoj nadoknadi donio remi, Real uvjerljiv protiv Rome (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.09.18. | 23:07

Sjajan nastup hrvatskog veznjaka.

Fenomenalan debi u Ligi prvaka imao je hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

Njegov CSKA je na gostovanju kod Viktorije Plzen odigrao 2-2, a najzaslužniji za to bio je upravo Vlašić koji je upisao asistenciju i pogodak za izjednačenje duboko u sudačkoj nadoknadi.

Poveli su domaćini golovima Krmencika u 29. i 41. minuti utakmice, ali u drugo poluvrijeme Moskovljani ulaze puno ofenzivnije orijentirani. Isplatilo im se to već u 49. minuti kada je Vlašić izvrtio svog čuvara na lijevoj strani i asistirao Fedoru Chalovu za smanjenje zaostatka.

Utakmica je obilovala žutim kartonima (sedam u drugom poluvrijeme, osam sveukupno), a Rusi do vrijednog boda dolaze u petoj minuti sudačke nadoknade kada je Nikola Vlašić zabio za izjednačenje i vrlo bitan bod u borbi za treće mjesto.

 

 

Iako je branitelj naslova, oprostit ćete nam što rezultat Real Madrida spominjemo poslije sjajne partije hrvatskog nogometaša.

Real je na svom Bernaebeu upisao uvjerljivu pobjedu protiv Rome.

Aktualni europski prvaci zagospodarili su terenom od samog starta, a Roma je rijetko kada izlazila na polovicu domaćih, koje su Los Blancosi u potpunosti ukrotili.

Odlične golove u pobjedi 3-0 nad 'Vučicom' postigli su redom Isco (45'), Bale (58') i Mariano Diaz u sudačkoj nadoknadi.

Hrvatska 'desetka' igrala je za Real do 85. minute, kada ga je zamijenio Ceballos.

 

 

Real je očekivano prvi nakon ovog kola, CSKA i Plzen zasad imaju po bod, dok je Roma bez bodova u skupini G.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mariano DiazIscoGareth BaleNikola Vlašić

Ostale Vijesti