Fiorentina zna koga će dovesti umjesto Kalinića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.01.17. | 12:18

Talijanski mediji prenose kako su u redovima Fiorentine već pronašli zamjenu za Nikolu Kalinića, ako se realizira transfer hrvatskog napadača u Kinu.

Napadač Bologne Mattia Destro i Florin Andone iz Deportivo La Corune se spominju kao moguće opcije za Fiorentinu, ako Nikola Kalinić zgotovi transfer u kineski Tianjin Quanjian, piše Sky Sport Italia.

'Viole' su potvrdile kako čekaju službenu ponudu iz kineskog kluba za hrvatskog napadača, koja se procjenjuje da će iznositi 38 milijuna eura, uz još dva milijuna eura bonusa. Na to bi čelnici Fiorentine trebali pristati, iako su inicijalno tvrdili kako Kalinića neće pustiti za iznos manji od 50 milijuna eura.

Nema još puno vremena do kraja prijelaznog roka, a Sky Sport Italia tvrdi da su 'Viole' najviše zainteresirane da za Kalinićevog nasljednika dovedu Destra iz Bologne. Navodno su već stupili u kontakt s njegovim klubom, ali Bologna traži 20 milijuna eura za 25-godišnjaka.

Pantaleo Corvino je prošle sezone Destra doveo u Bolognu iz Romeza 8,5 milijuna eura i tri milijuna eura bonusa, a sada je zadužen za transfere u Fiorentini. Destro je ove sezone zabio četiri pogotka i ubilježio dvije asistencije u 17 utakmica ove sezone.

Drugi kandidat za Kalinićevog nasljednika je 23-godišnji rumunjski reprezentativac Andone, koji trenutno igra u Španjolskoj, u redovima Deportivo La Coruna. U srpnju prošle godine je stigao iz Cordobe za četiri milijuna eura, a ove sezone je postigao šest golova i ubilježio dvije asistencije u 18 nastupa u Primeri.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

BolognaFlorin AndoneMattia DestroNikola Kalinić

Ostale Vijesti