Vinkovački Ibrahimović potpisao za Osijek

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 15:31

Meštrović je ovo ljeto dobro odriješio kesu.

Nakon Ante Majstorovića, Vedrana Jugovića i Antonia Mance, o čijim ste dolascima već mogli čitati na Germanijaku, Dion je novi napadač koji će, barem zasada, svoj put prema udarnih 11 tražiti preko druge momčadi Osijeka.

Podsjećamo, Jugović je bio blizu prelaska u NK Rijeku, s kojom je praktički sve bilo dogovoreno, ali se ovaj rođeni Osječanin odlučio kako je vrijeme za povratkom doma:

Kada je riječ o Anti Majstoroviću, Germanijak je bio prvi prenio vijest o njegovom prelasku iz Dinama u Osijek:

Posljednji u nizu bio je Antonio Mance, mladi napadač koji je prošle sezone kao posuđeni igrač Trenčina igrao za francuski Nantes, klub kojeg vodi dobro poznato lice u HNL-u i nekadašnji veliki napadač Vahild Halilodžić:

Dion dolazi iz Cibalije, koja je ove godine osigurala povratak u drugu ligu. Upravo je ovaj mladi napadač protekle sezone bio jedan od najistaknutijih pojedinaca svoje momčadi te je sa devet pogodaka i jednako toliko asistencija podosta olakšao povratak Cibalije u drugu ligu.

Sa Osijekom je potpisao trogodišnji ugovor, a cijena transfera zasada još nije poznata. Belji je ugovorna obveza sa Nebesko-plavima istekla prije točno 10 dana, ali će Vinkovčani, osim naknade za razvoj igrača, sigurno dobiti još nešto novaca od ovog transfera.

Izgleda da su dobrosusjedski odnosi prevagnuli pa će tako ovaj mladi napadač, koji je svojevremeno bio na probi u Sampdoriji, a u svojim su ga redovima htjeli još i Rijeka i Hajduk, naredne sezone zabijati za klub koji će sljedeće godine, ukoliko je suditi po igračkom kadru, biti jedan od pretendenata na sam vrh HNL-a.

 

 

(foto:nk-osijek.hr)


Tagovi

OsijekVedran JugovićAnte MajstorovićAntonio ManceDion Drena Beljo

Ostale Vijesti