Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Vidović želi prekid crne serije protiv Rudeša

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 08:00

Rudeš je jedinu pobjedu u ovoj sezoni upisao upravo protiv Gorice a koja je u seriji od četiri poraza u nizu

U prvoj od posljednje tri utakmice ove sezone Gorica će na svom stadionu dočekati Rudeš. Idealna prilika za prekid crne serije Gorice koja je posljednji bod upisala prije više od mjesec dana protiv Lokomotive, dok je zadnji trijumf bio kolo ranije u gostima kod Varaždina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, Rudeš koji se nije proslavio ovom sezonom među elitom, jedan jedini skalp ima upravo protiv Gorice. Bilo je to početkom ožujka kada je Mašala u sudačkoj nadoknadi donio tri boda Rudešu.

“Ispali su u drugu ligu ali baš zato igraju potpuno rasterećeno. Svima su neugodan suparnik, stvaraju prilike i činjenica je da su jedino nas dobili u ovoj sezoni”, rekao je Rajko Vidović koji je otkrio da kod svojih igrača primjećuje veliku želju da se ne ponovi takav scenarij.

Trener Gorice vidi realizaciju kao osnovni problem svoje momčadi koja je u seriji od četiri poraza u nizu.

“U Koprivnici odigramo odlično poluvrijeme, ali ne iskoristimo prilike. A u nogometu te onda najčešće suparnik kazni”, naglasio je Vidović koji slaže pobjedničku formulu bez ozlijeđenih Ndockyta, Krizmanića, Kapulice, Ilečića i Matavža. Dakako i bez Đekića kojeg su igrači Gorice posjetili u KB Dubrava gdje se oporavlja od teške ozljede te mu obećali trijumf protiv Rudeša.

No, za to će se nešto pitati i igrače Davora Mladine.

“Svakako se nadamo nečem i sigurno će se i nas pitati nešto u toj utakmici” poručuju iz tabora Rudeša za kojeg nema pravo nastupa protiv Gorice zbog kartona Mrčela, dok je kapetan Srbljinović na popis ozlijeđenih. Utakmicu će suditi Ivana Martinčić iz Koprivnice.

OČEKIVANE POSTAVE:

Gorica (4-1-4-1): Banić - Matković, Maloča, Leš, Štiglec - Mrzljak - Mitorvić, Pršir, Soldo, Rukavina - Vujnović

Rudeš (4-2-3-1): Marković - Magđinski, Pavlović, Camara, Krušlin - Pasariček, Kuzmanić - Latković, Ćorić, Mašala - Doležal



Tagovi

HNK GoricaRudešHNL

Ostale Vijesti