VIDEO: Zvezda slavila u 'večitom derbiju', Ibanez zabio lijepi gol

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.02.16. | 20:26

Luis Ibanez je zabio lijepi gol u pobjedi Crvene zvezde protiv Partizana.

Pitanje prvaka u Srbiji je odavno odlučen. Crvena zvezda je bez poraza i potpuno dominira prvenstvom, a Partizan je nakon ove utakmice tek na 6. mjestu. Iako je razlika između ova dva kluba čak 32 boda, beogradski derbi je uvijek derbi. Prepun tenzija, provokacija, žestokog navijanja, ali i dobrih poteza.

Partizan je u 17. minuti preko Gogouae došao u vodstvo, ali je izjednačenje uslijedilo već 7 minuta kasnije. Dosuđen je slobodni udarac za Zvezdu s desne strane, loptu je na svoju ljevicu namjestio Luis Ibanez, potegao i zabio gol. Bio je to lijep pogodak bivšeg Dinamovca, ali za njega treba zahvaliti i 'živom zidu' Partizana jer je lopta doslovno prošla 'kroz igrače'.

Do kraja prvog poluvremena Zvezda je potpuno preokrenula, a strijelca je ovaj put bio Vieira. To je bio i posljednji gol na utakmici. Partizan je pokušao doći do izjednačenje, posljednjih 20 minuta imao i igrača više, ali ostalo je 2:1 za novo veliko slavlje navijača Zvezde. Bez obzira na ranije osiguran naslov, trofej je i dvostruka pobjeda protiv najvećih rivala. U prvom dijelu prvenstva bio je 3:1.

Super liga, 24. kolo:

Partizan – Crvena zvezda 1:2 (Gogoua 17'/Ibanez 24', Vieira 32')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luis IbanezCrvena zvezdaPartizan

Ostale Vijesti