VIDEO Zekić na korak do grupne faze natjecanja, Hajduk je mogao na Hearts, divljanje navijača Fenera

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 22:57

Odigrano je ukupno 31 utakmica playoffa Konferencijske lige.

Osim Hajduka, Osijeka i Rijeke, odigrano je još 28 uzvratnih utakmica trećeg pretkola Konferencijske lige. Od onih zanimljivijih dvoboja, treba izdvojiti pobjedu Zekićevog Partizanija (1-0, Cara u 21. iz jedanaetserca) koji je s ukupnih 3-1 izbacio latvijsku Valmieru i u playoffu igrat će protiv Astane koja je teško poražena u uzvratu trećeg pretkola Europske lige od Lugogoreca s čak 1-5.

Slovensko Celje je na krilima Luke Bobičancea (dva pogotka) s ukupnih 5-1 svladao očito bezopasnu slovačku Neman. Za Celje je u nastavku utakmice ušao i Karlo Špeljak.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da je Hajduk prošao PAOK igrao bi protiv škotskog Heartsa! Škoti su utakmicu u Norveškoj izgubili s 1-2, Rosenborg je i u Edinburghu poveo golom Thorvaldssona u 6., no, Hearts je do 50. preokrenuo, a pobjedu vrijednu prolaza Škotima je donio Devlin u 92.

Fenerbache je s 3-0 nadvisio Maribor u Ljudskom vrtu i s ukupnih 6-1 prošao u playoff natjecanja u kojem će igrati s nizozemskim Twenteom. Susret obilježio veliki prekid sredinom drugog poluvremena. Poslije jednog sukoba navijača utakmica je stopirana, a djeluje da su pristalice istanbulskog kluba ukrale zastavu navijača domaćih, poslije čega je došlo do nereda i duge pauze. Video možete pogledati OVDJE (Sportklub).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Konferencijska ligaFenerbahçeMaribor

Ostale Vijesti