Screenshot
Screenshot

VIDEO Vrsaljko otkrio kako mu je propao transfer na Poljud: "Vidio sam sebe tada vidio kao igrač Hajduka, a otac mi je rekao - sine, ništa od toga"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 15:18

Kasnije je Vrsaljko završio je u Dinamu, a i nekih manjih klubova među kojima Atletico Madrida i Intera

"Ja sam sebe tada vidio kao igrača Hajduka", govori Šime Vrsaljko u podcastu Mirze Džombe (Ne)uspjeh prvaka. Bivši hrvatski nogometaš i osvajač srebra sa reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, prošao je je u nogometu puno toga, a o svojoj karijeri, uspjehu s reprezentacijom i borbi s ozljedama pričao je proslavljenom bivšem rukometašu. Pri tom je jako zanimljiva i sekvenca u kojoj pojašnjava kako je propao transfer u Hajduk.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

''Prilikom boravka u NK Zadar sa svojih 13 godina na dva turnira sam kao gost nastupao s Hajdukom. Išao sam kao desno krilo. Na turniru, mislim Darko Mateša na igralištu Dragovoljca, bio sam najbolji igrač. Nakon toga smo išli u Osijek. Tamo smo isto osvojili prvo mjesto. Tada sam sebe vidio kao novog igrača Hajduka. Tada je za mene bilo nešto posebno obući taj dres, slušati hajdučke navijačke pjesme u busu kada se ide na utakmice", govori Šime Vrsaljko u podcastu Mirze Džombe Neuspjeh prvaka.

Nastavio je:

"Međutim, tada dolazi do jednog zaokreta. Da vam sada pričam o imenima i ne sjećam se, ali prva informacija koja je išla prema meni od strane mog oca bila je: ‘Sine, nema ništa od Hajduka‘', rekao je Vrsaljko pa dodao:

''Bio sam na dva turnira Hajdukom. Tata i ja smo spremili stvari, ujutro dolazimo, idem na stadion i postajem igrač Hajduka. Međutim, tu večer je Hajduk igrao neku europsku utakmicu. Sjećam se da mi je tada otac rekao da nema ništa od Hajduka. U tom trenutku otac mi je davao informacije koliko je smatrao da sam ja u tom trenutku kadar prihvatiti'', dodao je bivši Vatreni.

Kasnije je Vrsaljko završio je u Dinamu, a i nekih manjih klubova među kojima Atletico Madrida i Intera, dok je velebni uspjeh ostvario i s reprezentacijom Vatrenih kada je u Rusiji osvojio srebro i mnogima ostao zauvijek u sjećanju zahvaljujući fotografiji na kojoj 'sanja' na hrvatskoj zastavi. (g)



Tagovi

GNK DinamoAtletico MadridInterŠime VrsaljkoHajdukHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti