REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

VIDEO Villarreal uvjerljiv protiv Rayo Vallecana, Osasuna kiksala kod Granade

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 20:47

Villarreal se pomaknuo za jedno mjesto na ljestvici i sada je deveti, dok je Rayo Vallecano ostao na 15. poziciji

Nogometaši Villarreala upisali su uvjerljivu domaću pobjedu u 33. kolu španjolske La Lige, pobijedili su Rayo Vallecano 3-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U 18. minuti Norvežanin Sorloth je načeo goste pogotkom za 1-0 te je taj rezultat stajao sve do 20-ak minuta prije kraja. Potom je domaćin unutar samo nekoliko minuta prelomio susret. Mosquera je u 69. minuti pogodio za 2-0, a potom je svoj drugi gol na susretu dao Sorloth u 74. za konačnih 3-0.

Villarreal se pomaknuo za jedno mjesto na ljestvici i sada je deveti, dok je Rayo Vallecano ostao na 15. poziciji.

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Nogometaši Granade svladali su pred svojim navijačima Osasunu 3-0 u dvoboju 33. kola čime su zadržali malu šansu da i iduće sezone igraju u elitnom razredu. Granada je ostala pretposljednja na ljestvici te ima 21 bod. Pet kola prije kraja do spasa joj nedostaje čak deset bodova, na 17. mjestu Celta trenutačno ima 31 bod. Bila je ovo tek četvrta ligaška pobjeda Granade u sezoni.

Uvjerljivo je na kraju Granada nadigrala Osasunu za koju nije nastupio hrvatski napadač Ante Budimir zbog ozljede. U 29. minuti Pellistri je pogodio za 1-0, a pobjedu Granade je potvrdio Uzuni golom u 48. minuti. Sve je zaključio Boye u 95. golom za konačnih 3-0. Osasuna je ostala na 11. mjestu ljestvice.

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Još se tri utakmice 33. kola igraju ove nedjelje, a posljednja utakmica kola odigrat će se u ponedjeljak. Sastaju se Barcelona - Valencia. (Hina)



Tagovi

Rayo VallecanoVillarrealLa Liga

Ostale Vijesti