VIDEO: Velik i u uvjerljivom porazu! Pogledajte kako je legendarni Ochoa serijom obrana izludio desetku Bruggea

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.08.17. | 20:57

Sjajan je taj meksički čuvar mreže!

O hit-vrataru SP 2014., meksičkom čuvaru mreže Guillermu Ochoi, već smo detaljnije pisali početkom godine.

>>Jedini zid koji Meksiku treba: Kako je hit-golman SP 2014. uskrsnuo iza druge najgore obrane Primere?

U to vrijeme bio je statistički drugi najbolji vratar Europe na vratima Granade, sa učinkom tek nešto manjim od sjajnih 70 posto obrana protivničkih šuteva upućenih unutar njegovog šesnaesterca. Sjajnom formom zaradio je transfer u belgijski Standard iz Liegea, što je svakako razina više od sada drugoligaša Granade.

Transfer je prema očekivanjima ispao pun pogodak, a koliko je dobar dokazuje i činjenica da je dospio na naslovnice nakon današnjeg susreta protiv Club Bruggea kojeg je njegova momčad u gostima izgubila sa visokih 4:0. Međutim, Ochoa je u 23. minuti u potpunosti izludio Bruggeovog Diabyja, koji je dobro iskoristio grešku katastrofalne obrane Standarda, sjurio se prema golu Ochoe, samo da bi osjetio kako je to kad se naleti na „meksički zid“. Ochoa mu je u čak tri navrata unutar iste stopostotne prigode čupao loptu iz noge, da bi nakon trećeg puta grogirana obrana gostiju nekako uspjela očistiti opasnost.

Ipak, nije mogao puno utjecati na četiri situacije u kojima je Brugge zabijao; strijelci za visoku pobjedu bili su Vanaken u 3. i 56., Wesley u 6. i Mechele u 80. minuti.

Ipak, Diaby je izašao bez učinka u 63. minuti, vjerojatno još u nevjerici nakon te 22. minute i okršaja s Ochoom…

(Foto: screenshot)


Tagovi

Guillermo Ochoa

Ostale Vijesti