VIDEO: Večer kada je Celta uvjerljivo ponizila nemoćnu Barcelonu...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.09.15. | 21:58

Barcelona je upisala prvi poraz ove sezone i to vrlo težak.

Aktualni španjolski prvak je na gostovanju kod Celte Vigo stradao s čak 4:1. Nije to bila prava večer momčadi Luisa Enriquea, koja se posebno spremala za vrlo teško gostovanje kod momčadi koja je sjajno startala u sezonu.

VIDEO: Kako je Celta u samo četiri minute uništila Barcelonu!

Tijek utakmice Celta Vigo - Barcelona 4:1

Celta je zabilježila tri pobjede i jedan remi, a novo slavlje stiglo je večeras pred domaćim navijačima i to protiv suparnika koji mu 'odgovara'. Posljednja dva susreta ove dvije momčadi su završila 1:0, sa po jednom pobjedom na obje strane, a večeras je Celta pokazala kako se igra protiv branitelja naslova.

Barcelona je odigrala vrlo loše u obrani, a s druge strane, nije iskoristila nekoliko prilika za pogodak i nadoknadu zaostatka. Ali junak domaćina bio je domaći vratar Sergio Alvarez koji je večeras odlično branio Neymaru i Messiju. Primio je samo jedan pogodak i to utješni Neymara u 80. minuti kada je susret već bio riješen.

Domaćini su do vodstva stigli u 26. minuti kada je bivšem klubu zabio Duran Nolito. Prekrasnim je udarcem opalio prema Barceloninom golu i lopta se od stative odbila ravno iza nemoćnog Marc-Andre ter Stegena.

Samo četiri minute kasnije je Iago Aspas iskoristio priliku i ter Stegenov izlazak iz iz svog prostora i prevario ga lobom s ruba šesnaesterca.

Isti je igrač u 56. minuti gotovo nestvarno povećao vodstvo domaćina na 3:0 novim lobom i  trećim udarcem u okvir gola, a konačan rezultat i jednu od najvećih pobjeda na domaćem terenu u Primeri, postavio je Guidetti u 83. minuti, iskoristivši lošu reakciju Piquea.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je za Barcelonu u igru ušao u 66. minuti umjesto Busquetsa.

U ostalim utakmicama, Levante je pogotkom u sudačkoj nadoknadi došao do boda protiv Eibara, dok je Rayo Vallecano s 2:1 slavio protiv Gijona, koji je od 39. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Espinosa.

Primera, peto kolo:

Celta Vigo - Barcelona 4:1 (Nolito 26', Aspas 30', 56', Guidetti 83'/Neymar 80')
Levante - Eibar 2:2 (Morales 52', Deyverson 90+3'/Baston 10', 48')
Rayo Vallecano - Gijon 2:1 (Trashorras 40' 11m, Guerra 48'/Jonathan 49')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PrimeraGijonRayo VallecanoEibarLevanteCeltaBarcelona

Ostale Vijesti