Screenshot
Screenshot

VIDEO Tudor sjajnim pogotkom iz slobodnjaka presudio Arisu, Tolić dao nadu Slovanu, ali Maccabi je bio neumoljiv

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 21:28

Bivši igrač Hajduka briljira u Poljskoj, nije ni čudno da ga zovu iz Bundeslige!

Nakon što su u prvoj utakmici slavili rezultatom 2-1, poljski Rakow pun je optimizma stigao na Cipar gdje ih je čekao novi ogled s Arisom. Iako se domaćin dobro postavio te su bili opasni u prvih 45 minuta, početkom drugog dijela sve njihove nade da bi danas mogli kreirati senzaciju ugasio je Fran Tudor.

Bivši igrač Hajduka u 49.minuti je zabio gol izravno iz slobodnog udarca, a kasnije se ispostavilo da je to bio ujedno i jedini pogodak na utakmici pa je tako poljska momčad potvrdila prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Sjajan pogodak Frana Tudora pogledajte OVDJE (Arenasport)

Tudoru je ovo bio drugi pogodak ove sezone u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a Ciprani će ga još dugo sanjati budući da je u prvoj utakmici upisao asistenciju za prvi pogodak Rakowa.

Podsjetimo, 26-godišnjeg desnog wing-backa već neko vrijeme prati Köln, a o njihovom interesu mogli ste čitati na Germanijaku. Nakon ovakvih izvedbi, ne bi nimalo čudilo da ga odluče dovesti već ovog ljeta, ali jasno je kako potraživanja Rakowa neće biti mala…

U ogledu Maccabi Haife i Slovan Bratislave je domaći sastav slavio rezulatatom 3-1 čime su izborili plasman u daljnju fazu natjecanja. Maccabi je u prvoj utakmici slavio rezultatom 2-1, a budući da se Slovan u uzvratu morao ‘otvoriti, lukavi Izraelci su to iskoristili te su rutinski odveli utakmicu u mirne vode.

U 29.minuti je Pierrot zabio za 1-0, da bi onda neposredno prije odlaska na predah Saba povećao vodstvo domaćina.

U drugom poluvremenu je Slovan krenuo po sve ili ništa, ali Maccabi se zgusnuo te im nisu dopustili da se razmašu.

No, u 85. minuti je jednu rupu u obrani domaćina pronašao Marko Tolić koji je uspio zabiti, ali na semaforu je ostalo premalo vremena da bi gosti uspjeli okrenuti rezultat.

Pred sam kraj utakmice, u 90+3. minuti, David je postavio konačnih 3-1. Zanimljivo, za sva tri pogotka domaćeg sastava asistirao je Chery koji je samim time bio i heroj ove pobjede Maccabija.(G)

Sve pogotke s utakmice, a među njima i onaj Marka Tolića, pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

SlovanMaccabi HaifaLiga prvakaKvalifikacije za Ligu prvaka

Ostale Vijesti