Screenshot
Screenshot

VIDEO Trener Leipziga prosuo vodu pred kamerama i nasmijao sve: "Kad sam uzbuđen... A koliko je tih tjedana istine?"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 18:25

Bilo je zabavno pred nove susrete Leipziga

Leipzig ovaj tjedan ima dvostruki okršaj s Freiburgom u dva različita natjecanja. Prvo večeras u 20.45 igraju u polufinalu Njemačkog kupa, a u subotu se susreću u Bundesligi u izravnom okršaju za mjesta koja vode u kvalifikacije za Ligu prvaka. No, trener Marco Rose (46) baš i ne osjeća dodatni pritisak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na tiskovnoj konferenciji prije utakmice, bio je šokiran pitanjem o tome je li dodatno uzbuđen pred utakmicu Kupa i čak se našalio na vlastiti račun pa zatresao čašu vode da pokaže kako 'ima tremu'.

"Čini mi se kao da ste ekstremno uzbuđeni...?", rekao mu je novinar.

"Stvaram dojam kao da sam jako uzbuđen? Uzbuđen jesam, kao svi, ali ako misliš da sam više uzbuđen nego inače, to...To znači da si ti 'bojaš svijet kako želiš'. Naravno da sam uzbuđen. Polufinale je za jednu titulu. Nisam više ni manje uzbuđen nego li inače. Idući tjedan stiže nova utakmica, odgovaram na pitanja koja dobijem, neka su ugodna više neka manje."

Video pogledajte OVDJE.

"Čitao sam u medijima da ste nazvali ovo tjednom istine. Koliko ih ima u godini za profesionalnog trenera? Ima li brojka ili je svaka bitna? Bila je pred Dortmund jedna, ako se ne varam, onda je bila Liga prvaka nakon dva poraza prije toga... Eto, bilo ih je", dodao je uz osmijeh trener Leipziga.

Glasnogovornik je dodao:

"Svi mi kažu da su presice uvijek iste, ali se ne sjećam neke na kojoj je trener prosipao vodu."

"Što ću kad sam uzbuđen", opet se našalio Rose. (eg)



Tagovi

Marco RoseLeipzigRB LeipzigFreiburg

Ostale Vijesti