REUTERS/Ognen Teofilovski
REUTERS/Ognen Teofilovski

VIDEO Trajkovski načeo, bivši napadač Rijeke potopio ključnog suparnika Vatrenih u lovu na Euro

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 17:20

Od prve minute zaigrali su Arijan Ademi i Dimitar Mitrovski, a u igru su kasnije ušli Agon Elezi i bivši igrač Hajduka Jani Atanasov.

Hrvatska će u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro u Zagrebu ugostiti reprezentaciju Armenije koja je, nakon dva poraza Vatrenih od Turske i Walesa, ni kriva ni dužna ostala u igri za Njemačku 2024. Armenci u listopadu dočekuju Wales, a onda i gostuju kod Hrvatske te bi u slučaju dvije pobjede sigurno izborili Euro. No, da se Armenija ne nalazi u najboljoj formi, potvrđuju posljednji rezultati. Armenija je još u rujnu poražena od Hrvatske 0-1, a u listopadu je prvo izgubila kod Latvije 0-2, a danas i u prijateljskoj utakmici od Sjeverne Makedonije 1-3.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) .

Za prvu momčad Sjevernih Makedonaca zaigrali su Dinamov Arijan Ademi, Varaždinov Dimitar Mitrovski i Hajdukov napadač Aleksandar Trajkovski koji je dvije minute prije odlaska na odmor utakmice u Strumici zabio na dodavanje Elifa Elmasa. Trajkovski je igru napustio u 55. minuti, kao i Arijan Ademi kojeg je zamijenio bivši igrač Hajduka Jani Atanasov, a četiri minute kasnije, Makedonija je udvostručila svoju prednost golom Milana Ristovskog, bivšeg igrača Rijeke, a danas napadača Spartaka iz Trnave, ujedno i mlađeg brata Stefana Ristovskog koji se oprostio od reprezentacije.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Nedugo nakon toga igru je napustio Mitrovski, a ušao je drugi Varaždinac Agon Elezi. Do prednosti od tri razlike Sjeverna Makedonija stigla je u 88. pogotkom Erdona Dacija, a počasni pogodak za Armeniju, ujedno i konačni rezultat postavio je Eduard Sepertsjann u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Sjevernu Makedoniju još samo teorija drži u nadi za Euro, budući da u posljednja dva kola gostuju kod Italije i dočekuju Englesku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Makedonska nogometna reprezentacijaArmenska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024Kvalifikacije za EuroKvalifikacije za Euro 2024Aleksandar TrajkovskiDmitar MitrovskiArijan AdemiJani AtanasovMilan RistovskiAgon Elezi

Ostale Vijesti