REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

VIDEO Tko sumnja, neka govori sada ili šuti zauvijek: Napoli ne posustaje, naslov je sve bliži i bliži!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.02.23. | 22:13

Spallettijeva momčad slavila je s 2:0 na gostovanju kod Empolija, a pomogao im je i autogol nekadašnjeg igrača Hajduka.

Očekivano, rutinski i bez imalo drame – tako je Napoli stigao do svoje nove pobjede u Serie A. Ovog je puta stradao Empoli, rezultat je bio 2:0, a domaćinu nije pomoglo ni što su posljednjih 25 minuta imali igrača više nakon što je izravan crveni karton dobio Mario Rui. Prvi pogodak na utakmici bio je autogol, postigao ga je nekadašnji stoper Hajduka Ardian Ismajli (17.), dok je konačan rezultat postavio neumoljivi Victor Osimhen (28.) kojem je ovo bio 19. pogodak u Serie A ove sezone.

Autogol Ismajlija pogledajte OVDJE

Pogodak Osimhena pogledajte OVDJE


Još jednom je Napoli bio sjajan, Empoli nije imao nikakve šanse te je na kraju konačan rezultat blag u odnosu na ono kakvu smo utakmicu mogli vidjeti. Čak i nakon što su dobili crveni karton (67.), Napoli je kreirao tri velike prilike, ali Osimhen (82.), Simeone (85.) i Gaetano (90+6.) nisu bili precizni.

Kod Empolija je nesretni Ismajli odigrao svih 90 minuta, dok su priliku s klupe za pričuvne igrače dobila dvojica bivših igrača Dinama – Petar Stojanović (igrao od 68.minute) te Marko Pjaca (igrao od 76.minute).

U drugoj utakmici dana Lecce i Sassuolo su odigrali nešto zanimljiv ogled, a i ovdje je gostujuća momčad slavila. Kod domaćina Pongračić nije konkurirao za sastav zbog ozljede gležnja, dok je za goste Martin Erlić odigrao svih 90 minuta na visokoj razini. Jedini pogodak na utakmici postigao je Thorstvedt na asistenciju Berardija u 65. minuti.

Pogodak kojim je Sassuolo stigao do nova tri boda pogledajte OVDJE


(I.A.S.)



Tagovi

Victor OsimhenArdian IsmajliEmpoliNapoli

Ostale Vijesti