REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

VIDEO Theo s bijele točke donio Rossonerima važnu pobjedu, Camarda postao najmlađi igrač u povijesti Serie A, Mazzarri debitirao pobjedom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.11.23. | 23:00

Za Božicu je svih 90 minuta odigrao Mario Pašalić.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Fiorentinu sa 1-0.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedini pogodak na utakmici postigao je Hernandez u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena iz kaznenog udarca kojega je skrivio Parisi srušivši Chukwuezea.

Susret će ostati zapamćen i po ulasku u igru tek 15-godišnjeg Francesca Camarde u dresu Milana koji je tako postao najmlađi igrač u povijesti Serie A. Camarda je debitirao sa 15 godina, osam mjeseci i 15 dana.

Josip Brekalo je ostao na klupi Fiorentine koja je ostala šesta sa 20 bodova.

Na vrhu je Inter sa 31 bodom, dva manje ima drugi Juventus prije njihova međusobnog ogleda u nedjelju u Torinu.

Pogodak koji je Milanu donio sva tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

Svojevrsna uvertira za ovaj ogled bio je sudar Atalante i Napolija u Bergamu. U prvoj utakmici pod vodstvom novog/starog trenera Waltera Mazzarrija, aktualni prvak Italije slavio je rezultatom 2-1.

Goste je u vodstvo doveo Kvarachelija (44.) udarcem glavom krajem prvog poluvremena, na isto je način poravnao Lookman (53.) početkom nastavka da bi pobjedu gostima osigurao Elmas (79.) iskoristivši vrlo loše ispucavanje vratara Carnesecchija.

Mario Pašalić odigrao je cijeli susret za Atalantu.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

MilanAtalantaNapoliFiorentinaWalter MazzarriFrancesco CamardaSerie A

Ostale Vijesti