Screenshot
Screenshot

VIDEO The Special One naredio silenzio stampa poslije remija s Violama, no puno se priča o poruci koju je poslao Patriciju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 09:53

Što je točno pisalo na papiriću, ne zna se, ali se zato zna da se Portugalac nedugo nakon što je pročitao poruku zatražio liječničku pomoć

S Joséom Mourinhom sredine nikada nije bilo. Ili ga volite ili ga ne volite, siva zona jednostavno ne postoji. Kako mu to i sam nadimak kaže, on je Poseban, The Special One, naprosto drugačiji od drugih. Tako je bilo, tako će i biti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na klupu Rome stigao je prije dvije i pol godine. Njegovom dolasku u Vječni grad prethodio je prilično slabašan rezultat na klupi Tottenhama, a iako mu je otkaz potpisao Mislav Oršić, Levy mu se ipak zahvalio nešto kasnije.

Njegova rimska avantura krenula je dobro, u prvoj sezoni osvojio je Konferencijsku ligu, ali posljednje vrijeme rezultati Vučice ipak su u silaznoj putanji.

U 15. kolu Serie A Roma nije uspjela na domaćem terenu svladati Fiorentinu. Krenulo je dobro, Dybala je asistirao, a Lukaku poentirao već u petoj minuti, ali onda je u 25. minuti Argentinac prisilno morao napustiti teren zbog ozljede što je prilično promijenilo tijek susreta.

U nastavku su se Viole digle, a Roma povukla. I onda se dogodila tak 64. minuta. Zalewski je zaradio drugi žuti karton, da bi svega dvije minute kasnije Quarta bio precizan za 1-1.

Već tada je bilo jasno da će Mou poslije utakmice imati 'show', ali onda je u 87. minuti izravni crveni karton dobio i Lukaku, nakon čega su predstavnici medija potrčali prema press sobi budući da su znali kako će najboljeg materijala dobiti tek nakon utakmice.

Ali, vrijeme je prolazilo, a od Mourinha i Rimljana ni traga ni glasa. On je naredio silenzio stampa cijelom klubu, ali ni to mu možda ne bude dovoljno da ovih dana ne dobije jednu 'čestitku'. Naime, prije utakmice je kritizirao mladog talijanskog suca Mattea Marcenara, a Savez će naknadno razmotriti je li to bilo dovoljno da ga 'udare po džepu'. No, baš kao u nekoj TV prodaji, to nije sve od Mourinha.

Ono što je bilo posebno zanimljivo je da je nakon crvenog kartona Lukakua svojem vrataru, i to preko mladog dodavača lopti, poslao jednu poruku na papiriću. Ne zna se što je na njoj pisalo, ali se zato zna da se nedugo nakon što je pročitao uputu svojeg trenera, Patricio zatražio liječničku pomoć.

Sve u svemu, Mourinho i dalje radi ono što Mourinho radi. Možda utakmice njegovih momčadi budu neatraktivne, ali on se uvijek pobrine da se o njemu piše. Čak i onda kad odluči da s novinarima pričati neće.



Tagovi

Jose MourinhoRui PatricioRomaSerie A

Ostale Vijesti