Screenshot
Screenshot

VIDEO Tata je to drugačije radio: Hagi očajno izveo 11-esterac, ali Alaves svejedno slavio

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.11.23. | 16:56

Almeria je ostala na začelju La Lige, s tim da i dalje ne znaju kako je to slaviti ove sezone u prvenstvu, dok je Valencia s minimalnim rezultatom svladala Granadu

Nogometaši Alavesa s minimalnih su 1-0 na domaćem terenu svladali Almeriju u 12. kolu La Lige. Pogodak odluke postigao je Sedlar (79.).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Almeria ove sezone ne zna za pobjedu u domaćem prevenstvu. Dosad su osvojili očajna tri boda, a imaju i uvjerljivo najgoru obranu lige budući da su primili 32 pogotka.

Alaves je ove nedjelje bio puno kvalitetniji i dominantniji takmac, ali na kraju će se morati zadovoljiti minimalnim slavljem. Pobjeda domaćina mogla je biti uvjerljivija, ali u 45+1.minuti je Ianis Hagi, ove sezone ponajbolji igrač Alavesa, očajno izveo kazneni udarac. Njegov otac Gheorghe će mu sigurno imati štošta za reći nakon ovakvog promašaja…

Promašaj s bijele točke rumunjskog veznjaka pogledajte OVDJE (Arenasport)

No, u 79. minuti je Alaves ipak uspio slaviti, a pogodak odluke postigao je Sedlar. Srpskom stoperu to je bio prvi pogodak ove sezone.

Pogodak koji je Alavesu osigurao sva tri boda pogledajte OVDJE (Arenasport)

U drugoj utakmici na današnjem rasporedu u La Ligi Šišmiši su s 1-0 bili bolji od Granade.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Pepelu u 45+7. minuti s bijele točke.

Bio je to njegov drugi pogodak u sezoni i drugi put da je baš on s bijele točke donio Valenciji sva tri boda budući da je u drugom kolu Valencia na isti način svladala Las Palmas.

Pepelu je ljetos stigao u klub iz Levantea za pet milijuna eura, a ove sezone je odigrao sve utakmice Šišmiša u La Ligi od prve do posljednje minute.

Pogodak s kojim je Pepelu presudio Granadi pogledajte OVDJE (Arenasport)




Tagovi

AlavesAlmeriaLa Liga

Ostale Vijesti