VIDEO: Swansea preokretom za prvi poraz Manchester Unitedu!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 19:24

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su prvi poraz ove sezone, nakon što su na gostovanju kod Swanseaja izgubili s 2:1 u četvrtom kolu Premiershipa.

Nakon minimalnih pobjeda nad Tottenhamom i Aston Villom na startu sezone i remija s Newcastleom (0:0)  u prošlom kolu, došlo je vrijeme za prvi ovosezonski prvenstveni poraz momčadi Louisa van Gaala. A tako se nije činilo na početku utakmice protiv Swansea. Napadali su 'Crveni vragovi' od prve minute i do gola su konačno stigli u 48. kada je precizan bio Juan Mata, do tada i najbolji igrač Van Gaalovih trupa, na asistenciju Shawa, zatrčavši se na drugu stativu.

Ali Swansea se nije predao i nagrada je stigla u 61. i 66. minuti. Prvo je Ayew zabio pogodak za izjednačenje 1:1 nakon odlične kontre i centaršuta Sigurdssona, a onda je pet minuta kasnije Gomis donio pobjedu svojoj momčadi, nakon odlične asistencije Ayewa s 30-ak metara.

Ovo je za Swansea druga pobjeda ove sezone, kojom je uz dva remija i bez poraza, na četvrtom mjestu ljestvice s osam bodova, jedan manje ima peti Manchester United.  


Dodajmo da je u drugoj utakmici dana, Southampton s 3:0 svladao Norwich i tako došao do prve ovosezonske pobjede u Premiershipu nakon dva remija i jednog poraza, a Norwichu je ovo druga izgubljena utakmica u četiri kola.


Premiership, četvrto kolo, rezultati:

Swansea - Manchester United 2:1 (Ayew 61', Gomis 66'/Mata 48')
Southampton - Norwich 3:0 (Pellè 45+1', Tadić 64', 67')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PremiershipNorwich CitySouthamptonSwansea CityManchester United

Ostale Vijesti