VIDEO: Subašićev Monaco nanio Parižanima prvi domaći poraz nakon skoro dvije godine!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.03.16. | 08:31

Monaco je priredio pravo iznenađenje u 31. kolu francuskog prvenstva.

Momčad iz Kneževine je na Parku prinčeva sinoć s 2:0 pobijedila PSG i tako je Parižanima nanijela prvi poraz na njihovom travnjaku nakon svibnja 2014. godine. Tri boda je s Parka prinčeva posljednji put odnio Rennes, a poslije toga su Ibrahimović i društvo nanizali 34 prvenstvene domaće utakmice bez poraza. Sinoć su se za prekid velike serije pobrinuli Brazilci - Love u 65. minuti i Fabinho iz penala tri minute kasnije.


All Goals HD - PSG 0-2 Monaco - 20-03-2016 by Video-Live

PSG je u prošlom kolu kod Troyesa potvrdio osvajanje naslova, četvrti uzastopni u Francuskoj, a sinoć je uslijedilo manje 'opuštanje', koje je momčad Laurenta Blanca koštala poraza.

Naslov ćemo proslaviti posljednjeg dana sezone kada primimo trofej. Razoačrani smo jer mislim da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro i trebali smo postići pogodak, iako je Ibrahimovićev pogodak pogrešno poništen zbog zaleđa. U drugom poluvremenu smo ostavili previše prostora i Monaco je dobro odigrao“, rekao je nakon utakmice trener francuskog prvaka Laurent Blanc.

Tako je drugoplasirani Monaco uspio nastaviti seriju od osam utakmica bez poraza u Ligue 1. Ujedno je sastav na čijem je golu od prve minute sinoć bio naš reprezentativni čuvar mreže Danijel Subašić, sedam kola prije kraja, učvrstio drugu poziciju koja mu osigurava izravni plasman u Ligu prvaka.

Razlika između Monaca i PSG-a je 22 boda. Monaco ima 55 bodova, a Nice na trećem mjestu 50.

Ligue 1, 31. kolo, rezultati:

Bordeaux - Bastia 1:1 (Contento 82'/Ngando 85')
Nice - Ajaccio 3:0 (Ben Arfa 14', Plea 66', Seri 88')
PSG - Monaco 0:2 (Love 65', Fabinho 68' 11m)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

AjaccioNiceBastiaBordeauxLigue 1Paris Saint-GermainMonaco

Ostale Vijesti