REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

VIDEO Stuttgart izbacio Dortmund iz Kupa, Hertha nakon raspucavanja riješila HSV

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.12.23. | 23:40

Još jedno iznenađenje danas u DFB-Pokalu!

U derbi utakmici osmine finala njemačkog DFB-Pokala nogometaši Stuttgarta su pred svojim navijačima svladali dortmundsku Borussiju s 2-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Novu odličnu utakmicu ove sezone odradio je Stuttgart koji je, nakon brojnih prilika, poveo u 54. minuti. Lijepa akcija domaćina okončana je golom Guirassyja. Video prvog gola pogledajte OVDJE. Nakon toga su uslijedile brojne šanse na obje strane. Postigla je Borussia (D) pogodak za 1-1, ali je poništen zbog zaleđa, dok je dvoboj odlučen u 77. minuti. Tada je za 2-0 zabio Katompa Mvumpa. Video drugog gola pogledajte OVDJE.

Prije nešto manje od mjesec dana na istom su stadionu ove dvije momčadi odigrale prvenstvenu utakmicu, a i tada je bolji bio Stuttgart. Slavio je s 2-1.

U drugom susretu između Herthe i HSV-a je nakon prvih 90 minuta bilo 2-2, a nakon produžetaka 3-3, da bi na kraju u raspucavanju bili bolji domaćini s 5-3 u jedanaestercima. Pobjednički gol zabio je Fabian Reese, koji je donio Herthi početno vodstvo, a kasnije i odlazaku produžetke golom u 90. minuti za 2-2, nakon što su Laszlo Benes i Immanuel Pherai bili strijelci za goste u 31., odnosno, 43. minuti.

Video: Arenasport

(Hina)



Tagovi

DFBDFB-PokalStuttgartBorussia Dortmund

Ostale Vijesti