Screenshot/X
Screenshot/X

VIDEO Stravične scene: Nožem s tribina pogodili nogometaša Atletica

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 20:31

Srećom, Ceppelini je prošao relativno neozlijeđen, čak i unatoč mnogim predmetima koji su nastavili letjeti u njegovom smjeru dok je ležao na tlu

U Bundesligi s tribina na teren lete teniske loptice, u Kolumbiji - nož. Da, dobro ste pročitali. U utakmici u Kolumbiji između Independiente Medellina i Atletico Nacionala urugvajski veznjak Pablo Ceppelini pogođen je nožem bačenim s tribina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U derbiju između dviju momčadi Medellina, nazvanom El Clasico Paisa, rezultat je bio 2-2 u 92. minuti utakmice kada je Ceppelini potrčao izvesti korner za Atletico Nacional na stadionu Atanasio Girardot. Pao je uhvativši se za glavu nekoliko trenutaka kasnije, nakon što ga je u glavu udario neki predmet, za koji se kasnije pokazalo da je bio - nož. Pomoćni sudac, koji je stajao samo nekoliko metara dalje, uspio je gotovo odmah pružiti liječničku pomoć Ceppeliniju, a sudac je prekinuo utakmicu na nekoliko minuta.

Srećom, Ceppelini je prošao relativno neozlijeđen, čak i unatoč mnogim predmetima koji su nastavili letjeti u njegovom smjeru dok je ležao na tlu.

"Imam kvrgu i malo krvarim," rekao je 32-godišnjak nakon utakmice. "Malo boli, ali nije bilo za šivanje. Ali, ne brinite, istina je da je to nogomet i navikao sam na to, mislim da im je proradila želja za pobjedom", rekao je i dodao:

"Nisam vidio predmet, kad sam došao u svlačionicu rekli su mi da je to nož, kad sam spustio glavu vidio sam hrpu novčića, boca, svega. Ali ovo prepuštam Dimayoru (kolumbijskoj nogometnoj organizaciji) i vlastima da preuzmu odgovornost."

Odluka o nastavku susreta očito je razljutila Ceppelinija kojemu nije jasno zašto sudac nakon ovako ružnih scena nije prekinuo utakmicu.

"Znamo da je sudac Wilmar Roldan vrlo iskusan, mislili smo da će prekinuti utakmicu, da će se poduzeti mjere", dodao je.

Rezultat znači da Ceppelinijev Atletico Nacional zauzima 13. mjesto u kolumbijskoj Aperturi, dok su njihovi suparnici na osmom mjestu.

Nisu ovo prve ekstremne scene iz Kolumbije kada je u pitanju nogomet, a nažalost ni najgore. Naime, davne 1994. je zbog pogreške u dresu njihove reprezentacije ubijen Andres Escobar. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KolumbijaAtletico Nacional

Ostale Vijesti