REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

VIDEO Što se to događa u Srbiji? Braga u 20 minuta utrpala četiri komada TSC-u

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 20:40

Nisu ništa prepustili slučaju

Iako je u Lijepoj našoj ogled Dinama i AEK-a u potpunom fokusu svih ljubitelja nogometa, kvalifikacije za Ligu prvaka igraju se diljem europskog kontinenta. U susjednoj Srbiji TSC Bačka Topola dočekala je Bragu, portugalskog velikana koji je u prvom ogledu slavio rezultatom 2-0 pa se tako od njih očekivalo da u uzvratu samo zaključe posao.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, Braga nije ništa prepustila slučaju te su nogometaši Artura Jorgea na teren izašli kao da sutra ne postoji! Naime, već nakon prvih 45 minuta Braga je zabila četiri pogotka TSC-u pa će tako drugo poluvrijeme tog istog ogleda pogledati samo oni najvjerniji navijači jedne i druge momčadi.

Prvo ime utakmice je Bruma, brzonogi krilni napadač koji u svojem CV-u ima ogroman broj klubova (Sporting, Galatasaray, Real Sociedad, RB Leipzig, PSV, Olympiacos) i koji je ovog ljeta za 6.5 milijuna eura stigao u Bragu. On je zabio drugi (13.) i treći (16.) pogodak svoje momčadi, da bi onda asistirao i za četvrti (20.) kojeg je zabio Al Musrati. Jedini pogodak u kojem 28-godišnjak nije imao ‘svoje prste’ bio je onaj koji je načeo momčad iz Bačke Topole, a njega je zabio Pizzi (9.).

Nakon prvih 45 minuta rezultat je 4-1 za Bragu, a jedini pogodak za domaći sastav postigao je Rakonjec (40.)

Sve golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Podsjetimo, tekstualni prijenos utakmice Dinamo – AEK pratite OVDJE



Tagovi

BragaBačka TopolaLiga prvaka

Ostale Vijesti