Reuters/Paul Child
Reuters/Paul Child

VIDEO Spursi vratili pobjedničku formu s početka sezone, Luton šokirao Svrake

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 18:36

Važne bodove u borbi za premierligaški spas osvojio je Burnley porazivši na gostovanju Fulham s 2-0

Tottenham je opet dobar! Nakon sjajnog starta sezone pa onda velikog pada, Spursi su slomili Everton s 2-1 upisavši treću uzastopnu pobjedu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Londonski sastav je poveo već u 9. minuti golom Richarlisona, a devet minuta kasnije Son Heung-Min je zabio za 2-0. Everton je smanjio u 82. minuti preko Andrea Gomesa, a u sudačkoj nadoknadi je

mogao i do boda. Međutim, Arnaut Danjuma je promašio veliku šansu.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Luton Town je iznenadio Newcastle United slavivši sa 1-0 golom Androsa Townsenda. Bila je to tek treća pobjeda sezone za Luton koji se i dalje nalazi u zoni ispadanja.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Važne bodove u borbi za premierligaški spas osvojio je Burnley porazivši na gostovanju Fulham s 2-0. Strijelci za Burnley koji je sada začelje ljestvice prepustio Sheffield Unitedu, bili su Wilson Odobert (47.) i Sander Berge (66.).

Nottingham Forest i Bournemouth su odigrali sjajnu utakmicu, na koncu su gosti slavili sa 3-2, a svih pet golova je palo u nastavku. Junak susreta bio je Dominic Solanke koji je zabio sva tri gola za Bournemouth.

U prvom poluvremenu Nottingham Forest je ostao s igračem manje nakon što je isključen Willy-Arnaud Boly. No, Nottingham je s igračem manje poveo u 47. minuti preko Anthonyja Elange. Solanke je okrenuo rezultat s dva gola (51., 58.), no u 74. minuti je izjednačio Christopher Wood. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Solanke je u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za pobjedu gostiju.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)



Tagovi

Premier ligaTottenhamEvertonNewcastleLuton Town

Ostale Vijesti