Reuters
Reuters

VIDEO Spektakularan preokret Kopenhagena, Inter i Bayern do pobjeda u završnici

sri. 08.11.23. | 23:14

Iza nas je fenomenalna večer u Ligi prvaka

Ove srijede nije nedostajalo velikih uzbuđenja u Ligi prvaka. Nakon što su u prve dvije utakmice današnjeg rasporeda Napoli i Union Berlin remizirali 1-1, dok je Real Sociedad s 3-1 bio bolji od Benfice, pred nama je bilo šest utakmica u kasnijem terminu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izvještaj i golove s prve dvije utakmice pogledajte OVDJE.

Najspektakularniju utakmicu dosadašnjeg dijela grupne faze vidjeli smo u Kopenhagenu, gdje je istoimeni domaćin srušio Manchester United s 4-3. Bio je to dvoboj u kojem je engleski sastav rano došao do dva pogotka prednosti preko Hojlunda, no sve se raspalo u 42.. minuti kada je Rashford dobio izravan crveni karton. U sudačkoj nadoknadi od čak 13 minuta zbog prekida uzrokovanog ulaskom navijača na teren, Kopenhagen je izjednačio i otišao na poluvrijeme s 2-2. U nastavku, Bruno Fernandes dovodi goste ponovno u vodstvo, ali je hrabri Kopenhagen u samoj završnici preokrenuo i osigurao jednu od najvećih pobjeda u klupskoj povijesti.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Dugo je Bayern lomio otpor Galatasaraya. Čak su Turci i poveli, ali je gol poništen zbog minimalnog zaleđa Icardija. Na koncu, Harry Kane je s dva pogotka u završnici dvoboja donio pobjedu i prolazak u osminu finala, a poraz je ublažio Cedric Bakambu u posljednjim trenucima susreta. Arsenal je bio dominantan protiv Seville, koja nijednom nije zapucala prema vratima Topnika. Na koncu su pobjedom od 2-0 napravili velik korak ka prolasku dalje.

Real Madrid našao se u ranom problemu protiv Brage, ali je Andrej Lunjin obranio jedanaesterac i trasirao put ka pobjedi Los Blancosa. Tri lagana pogotka za tri boda i prolazak skupine.

Utakmicu s najznačajnijom minutažom Hrvata gledali smo u Salzburgu, gdje su nam u fokusu bili naši veliki talenti Luka Sučić i Roko Šimić. Odigrali su vrlo dobre utakmice i jako dugo sjajno parirali viceprvaku Europe, ali Nerazzurri su u drugom poluvremenu ubacili u brzinu više i austrijska momčad to nije mogla pratiti. Dva puta su Talijani zatresli okvir gola, a pobjedu i prolaz dalje donio je Lautaro Martinez s bijele točke. Ovim rezultatom, prolaz dalje je iz skupine D osigurao i Real Sociedad, dok će RB Salzburg ostati u borbi za 3. mjesto s Benficom.

RB Salzburg - Inter 0-1

Strijelci: 0-1 Lautaro (85.)

Pogodak Lautara pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

Liga prvakaTekstualni prijenos uživouživo

Ostale Vijesti