Screenshot
Screenshot

VIDEO Soudani u Mariboru debitirao eurogolom!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 15:50

Alžirac, koji je nedavno potpisao za momčad Damira Krznara, predstavio se prekrasnim golom u prijateljskom srazu

El Arbi Hilal Soudani nedavno je potpisao za Maribor i već u prvoj utakmici oduševio navijače svoga kluba. Momčad Damira Krznara pobijedila je u prijateljskom dvoboju Makedoniju GP 3:1, a bivši Dinamov napadač zabio je pogodak za 2-0. Bio je to eurogol, s vrha šesnaesterca Soudani je zabio pod gredu, lijevom nogom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bilo je u redu, već smo htjeli isprobati neke taktičke stvari. Time smo zadovoljni, kao i ispunjenjem zahtjeva u trkačkom dijelu. Rezultat trenutno nije u prvom planu, ali, razumljivo, uvijek je lijepo pobijediti.”, rekao je Krznar nakon utakmice.

No, ipak je glavna priča taj Soudanijev pogodak.

"Govor njegova tijela bio je govor mladića gladnog dokazivanja. Iako se radilo o pripremnom susretu, pokazao je veselje pri svakoj lopti u mreži i trudio se svojim suigračima dati još više energije. To definitivno otkriva njegovu konkurentnost, a time i zašto može 'trajati' toliko dugo. S takvim pristupom, s takvim mentalitetom može biti primjer mlađima, a kvalitetom koju posjeduje sigurno će biti vrlo moćno oružje Maribora.", piše u tekstu s utakmice izvjestitelj portala Ekipa24.si.

Soudanijev pogodak (0:45) možete pogledati ovdje.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

El Arbi Hillel SoudaniMariborDamir Krznar

Ostale Vijesti