Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

VIDEO Sopić: "Stavite u naslov da ovaj put idemo na pobjedu. Dugo niste stavili neku glupost pa stavite to"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 20:30

Teško je opisati izjave trenera Rijeke

Nogometaši Rijeke ove nedjelje igraju stoti derbi s Osijekom. Nastup Nike Jankovića je još upitan, no mogao bi biti u konkurenciji, a Stjepan Radeljić će biti spreman. Tri žuta kartona ima Ivan Smolčić, ali se vraća Toni Fruk koji je odradio tu vrstu kazne.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Igramo jednu niti bitniju niti manje bitniju utakmicu. Zahtjevan ogled jer Osijek je trenutno u situaciji borbe za četvrto mjesto s još nekoliko klubova. Mi želimo što duže ostati tu gdje smo trenutno, a za to nam treba pobjeda", rekao je trener Rijeke, Željko Sopić pa prokomentirao:

"Osijek je možda pokazivao malo drugačije lice u Opus Areni, a malo drugačije lice u gostima. To je tako, usponi i padovi u sportskoj formi, nekad si dobar, nekad loš kao i svaka druga ekipa. Oni imaju svoje brige i svoju borbu, mi imamo svoje brige i svoju borbu."

Potom je na sebi svojstven način dodao planove Rijeke.

"Pokušat ćemo sve da to ostvarimo pred našom publikom. Taktika? Obično svaku pressicu najavljujem da ćemo se povući i čekati. Sad je nova taktika. Ovaj put ćemo ići na pobjedu, napišite to u naslovu. Dugo niste stavili neku glupost u naslov pa stavite to", rekao je u svome stilu pa nastavio:

"Napad od prve minute? Ne ovaj put od sedamnaeste. Ovaj put smo cijeli tjedan radili da krenemo u napad na Osijek od sedamnaeste minute, čak mislim na prijelazu u osamnaestu."

Bit će to posebna utakmica i za Mirka Marića koji je svojevremeno nosio dres Osijeka.

"U nedjelju nas čeka čvrsta i zahtjevna utakmica. Osijek je zaslužio koji bod više nego što ima, protiv Dinama smo vidjeli koliko mogu biti dobri. Morat ćemo biti na 120 posto, ali vjerujem da ćemo u rasprodanu Rujevicu doći do tri boda", ustvrdio je Mirko Marić.



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti