VIDEO Službeno: Futsal Dinamo predstavio prvo ovoljetno pojačanje

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.08.23. | 08:59

Zagrebački klub s novom sezonom započinje 9. rujna utakmicom polufinala Superkupa u Domu sportova II.

Prvak Hrvatske Futsal Dinamo danas je objavio dovođenje svojeg prvog ovoljetnog pojačanja. U zagrebački klub vratio se Mihovil Prgomet, koji je Dinamov dres nosio od ljeta 2016. do ljeta 2022. kada je prešao u drugoligaša Šibenik 1983.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Igranje u Šibeniku za mene je bilo jedno jako lijepo i nezaboravno iskustvo. Kvalitetan grad i još bolji ljudi. Doslovno od prvog dana su me odlično prihvatili i osjećao sam se kao da živim tamo već nekoliko godina…“, rekao je Prgomet i nastavio:

“Žao mi je zbog rezultatskog neuspjeha, ali usprkos tome stekao sam neke nove prijatelje za čitav život. Rado ću se vraćati u te krajeve i drago mi je da sam ipak doživio tako jedno pozitivno iskustvo“.

Prgomet je u Dinamovom dresu zabilježio 137 nastupa i zabio 58 pogodaka što ga čini petim najboljim strijelcem u povijesti kluba.

„Osjećam se jako uzbuđeno. Nisam još svjestan nekih stvari, ali kako dani prolaze sve sam sretniji zbog svog povratka. Ipak sam u Dinamu proveo svoje najljepše godine, i ova godina dana bez Dinama činila se kao vječnost. Jedva čekam zaigrati u svojoj dvorani i pred svojim navijačima“.

Prgomet će s Dinamom pokušati obraniti naslov prvaka, ali i napraviti iskorak u novoj sezoni Lige prvaka.

Kao i dosadašnjih godina očekivanja su velika. Uvijek se težilo najvećim uspjesima. Dečki su to prošle godine i dokazali; da su spremni za velike stvari. Ne vidim razlog zašto bi se išta mijenjalo ove sezone. Očekujem obranu naslova i da tome pridodamo naslov kupa koji još uvijek nedostaje. Također, ne treba zanemariti ni Ligu prvaka. Imamo kvalitetu za ući među 16 najboljih, a onda tamo pokazati da je Futsal Dinamo spreman i za najveće uspjehe…“

Futsal Dinamo s početkom nove sezone kreće 9. rujna kada u Domu sportova II organizira Superkup, a na kojem sudjeluje četiri momčadi. U polufinalu turnira Dinamo dočekuje viceprvaka Olmissum s kojim dva tjedna kasnije o otvara novu sezonu 1.HMNL

„Naravno, želimo osvojiti trofej i na samom otvaranju sezone. Pozivam sve navijače da 9. i 10. rujna dođu u Dom sportova II i podrže nas u pohodu na naslov Superkupa. U finalu bih volio igrati protiv Šibenika 1983“, rekao je za kraj Prgomet, a Futsal Dinamo je povratniku u svoje redove poručio:

„Prga, jako nam je drago jer si se vratio!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoFutsalfutsal

Ostale Vijesti