Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

VIDEO Službeno: Dva srebrna Vatrena opet u tandemu! Francuski velikan doveo Sveca u svoje redove

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.08.23. | 21:20

Hrvatski 26-godišnjak je u prošloj sezoni upisao 19 nastupa u svim natjecanjima za Southampton, pridruživši se klubu na kraju ljetnog prijelaznog roka

Branič Svetaca, odnosno, Southamptona, (koji u posljednje vrijeme nije bio najsretnija destinacija za Hrvate), Duje Ćaleta-Car provest će sezonu 2023./24. u Ligue 1 nakon što je završio posudbu u Lyon.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski 26-godišnjak je u prošloj sezoni upisao 19 nastupa u svim natjecanjima za Southampton, pridruživši se klubu na kraju ljetnog prijelaznog roka.

Prešao je u momčad Lyona Laurenta Blanca koji će nastojati poboljšati svoje sedmo mjesto u prvoj francuskoj ligi prošle sezone i tako se ponovno udružiti s Dejanom Lovrenom koji je ondje kao povratnik odigrao sjajne partije. Tako će nekadašnji Dalićev tandem postati stup obrane francuskog velikana. Duje je posljednji put za Vatrene zaigrao u prvom kolu Lige nacija u ožujku prošle godine, a do tada je skupio 23 nastupa za Vatrene.

Novi klub ga je pozdravio videom.


U priopćenju Southamptona stoji: "Klub Duji želi puno sreće u nadolazećoj sezoni."


Inače, Duje je već igrao u Francuskoj, u kojoj je već odradio tri sezone kao igrač Marseillea i skupio 103 nastupa u Ligue 1.

Trenutačna vrijednost Ćalete-Cara na Transfermarktu je 11 milijuna eura.

(eg)



Tagovi

Duje Ćaleta-CarDavor LovrenLyon

Ostale Vijesti